spot_img

Wolff: «Αμφίβολη η ανανέωση του Hamilton πριν το τέλος της σεζόν»

Σύμφωνα με τον Toto Wolff, ο Lewis Hamilton ενδέχεται να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του στη Mercedes πριν το τέλος της σεζόν, παρόλο που κατέκτησε τον τίτλο μόλις στον προηγούμενο αγώνα.

Ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, του οποίου το μέλλον παραμένει ακόμη μετέωρο, δήλωσε πως δεν επιθυμείται πίεση από τις δυο μεριές ώστε να επισημοποιηθεί κάποια νέα μεταξύ τους συμφωνία. Ο 7-φορές πρωταθλητής Hamilton βρίσκεται σε μια ασυνήθιστη θέση, καθώς δεν έχει οριστικοποιήσει την παρουσία του στο grid του 2021, παρά την απόλυτη επιτυχία που απολαμβάνει με την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Βρετανός εξέφρασε την πρόθεσή του να επιζητήσει νέους όρους στο συμβόλαιό του, αν τελικά υπογράψει. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται όσο το δυνατόν λιγότερες υπερπόντιες μετακινήσεις. Όπως επεσήμανε και ο ίδιος στο παρελθόν, η διάρκεια του συμβολαίου του πιθανόν να είναι μικρότερη των τριών χρόνων.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με το preview του GP Μπαχρέιν.

Τόσο ο Wolff όσο και ο Hamilton τόνισαν πως δεν υπάρχουν προθεσμίες για κατάληξη σε κάποια συμφωνία τους. Παρόλο που ο Βρετανός έχει αφήσει επίσης μετέωρο το μέλλον του στην F1, υπάρχει αισιοδοξία πως η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Το πιο πιθανό είναι να εξετάσουμε αυτό το ζήτημα προς τα τέλη της σεζόν. Δεν είναι τόσο η έλλειψη χρόνου τώρα, όσο το ότι δεν θέλουμε να πιέσουμε το ζήτημα όταν δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Ο Lewis αγαπάει τους αγώνες και τον ανταγωνισμό, όπως κι εγώ και όλη η ομάδα. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε περισσότερα. Μπορούμε να κάνουμε άλλη μια εξαιρετική σεζόν την επόμενη χρονιά, κι έπειτα υπάρχει η τεράστια πρόκληση του 2022, με την αλλαγή των κανονισμών. Επομένως, ίσως μείνουμε λίγο καιρό ακόμη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Παρακολουθήστε τους πρώτους αγώνες του F1 Greek Mini Series από το Μπαχρέιν και τον Καναδά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles