spot_img

Ένα μικρό Indy 500 ο δεύτερος αγώνας στο Μπαχρέιν

Ο οδηγός της Alpha Tauri, Pierre Gasly, μίλησε για τους επερχόμενους αγώνες στο Μπαχρέιν και αναφέρθηκε ειδικά στον δεύτερο.

Η F1 μπαίνει στις τρεις τελευταίες στροφές του Πρωταθλήματος για το 2020. Δύο αγώνες στο Μπαχρέιν και ένας στο Άμπου Ντάμπι θα ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν. Όμως, σε αντίθεση με Red Bull Ring και Silverstone, θα έχουμε δύο διαδρομές στο Sakhir.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

H πρώτη είναι η παραδοσιακή που ξέρουμε από το 2004, όπου πρώτος νικητής ήταν ο Michael Schumacher. Η δεύτερη θα είναι η εξωτερική διαδρομή, κόβοντας ουσιαστικά το δεύτερο κομμάτι. Αυτό θα δημιουργήσει μια πίστα όπου οι χρόνοι θα είναι κάτω του ενός λεπτού.

Τώρα ο Gasly αναφέρεται στη δεύτερη διαδρομή, την οποία χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «οβάλ». Αναμένει ένα ξεχωριστό αγώνα, με τις στρατηγικές στις κατατακτήριες να είναι πολλές.

Ο δεύτερος αγώνας θα είναι στη δεύτερη χάραξη και θα είναι τελείως διαφορετικός από το συνηθισμένο. Η πίστα είναι σχεδόν οβάλ. Έχει μόνο τέσσερις στροφές, οπότε θα είναι ένα παιχνίδι slipstream. Σαν μια μικρή έκδοση του Indy 500. Έκανα μερικούς γύρους στον προσομοιωτή, ο γύρος θα είναι κάτω από ένα λεπτό και το θέμα της κίνησης θα είναι πρόβλημα. Στις κατατακτήριες θα παίξουμε το ομαδικό παιχνίδι. Ο ένας teammate θα δίνει slipstream στον άλλο. Στον αγώνα θα υπάρχει το ίδιο και θα είναι μια νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία για όλους. Θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας με πολλά προσπεράσματα. Μένει να δούμε όμως αν θα είναι πολύ εύκολο το προσπέρασμα με το DRS.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με το preview του GP Μπαχρέιν.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον αγώνα αυτού του τριήμερου. Το Μπαχρέιν έχει δώσει συναρπαστικούς αγώνες και μια ανέλπιστη 4η θέση στον Gasly το 2018.

Είναι ένα σιρκουί που παραδοσιακά ταιριάζει στο μονοθέσιό μας. Ειδικά πίσω στο 2018, όπου πήρα την 4η θέση και ήταν μέχρι τότε το καλύτερο αποτέλεσμα μου. Μου αρέσει πολύ η πίστα. Είμαστε εδώ σε διαφορετική εποχή, όμως οι θερμοκρασίες δεν αλλάζουν δραματικά μήνα με τον μήνα. Θέλω να μπω στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν δυνατά, με καλά αποτελέσματα στους αγώνες του Μπαχρέιν. Η πίστα έχει πολλές ευθείες και τα κλειστά κομμάτια της είναι αρκετά τεχνικά. Έχουμε δει καλούς αγώνες.

Παρακολουθήστε τους πρώτους αγώνες του F1 Greek Mini Series από το Μπαχρέιν και τον Καναδά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles