spot_img

Wolff: «Απείλησα τον Hamilton πως θα του πάρω τη θέση»

Ο Toto Wolff μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα ανανέωσης του Lewis Hamilton, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί.

Ο επικεφαλής της Mercedes απολαμβάνει τις χειμερινές του διακοπές, όμως δεν πέρασαν δίχως απρόοπτα. Όπως αποκάλυψε, νόσησε από τον Covid-19 δίχως συμπτώματα και αναγκάστηκε μαζί με την οικογένειά του να απομονωθούν για 10 ημέρες. Παράλληλα, είναι σε καθημερινή επικοινωνία με την ομάδα του για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Domenicali: «O Hamilton δεν μου αποκάλυψε αν θα ανανεώσει»

Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πρωταθλητές και για την ώρα, επίσημα δεν έχει θέση στο grid. Ο Wolff αναφέρθηκε στο καυτό θέμα των ημερών και αποκάλυψε πού βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Hamilton.

Όπως είναι λογικό με τις διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές έρχονται με δύο διαφορετικές οπτικές. Είναι φυσιολογικό. Έχουμε μια γερή βάση στις σχέσεις μας και έχουμε απολαύσει τις επιτυχίες μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί, αλλά μερικές φορές πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα και αυτό μας έχει πάρει καιρό. Ακόμα μας παίρνει αρκετό χρόνο, αλλά μέχρι το Μπαχρέιν το αργότερο πρέπει να έχουμε υπογράψει κάτι. Οι δικηγόροι εργάζονται σκληρά και φυσικά δεν τους κάνουμε τη ζωή εύκολη όταν κάνουμε καθημερινές διαδικτυακές συζητήσεις. Ο Lewis βρίσκεται στις Η.Π.Α. και εγώ βρίσκομαι στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή θα το οριστικοποιήσουμε.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #35 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1. 

Στη συνέχεια, θέλησε να προσθέσει και λίγο χιούμορ στις δηλώσεις του. Επιπλέον, αποκαλύπτει τι έχει κάνει με την περίπτωση του George Russell, με την οποία ασχολείται ιδιαίτερα ο «κίτρινος» Τύπος τα τελευταία 24ωρα.

Ήδη έχω απειλήσει τον Lewis πως θα είμαι εγώ αυτός που θα του πάρω τη θέση αν δεν υπογράψει. Το μόνο πρόβλημα είναι πως πρέπει να κάνουμε αλλαγές στο μονοθέσιο. Ποτέ δεν έφερα στο τραπέζι την περίπτωση του Russell. Ο George τα πηγαίνει εξαιρετικά και μια μέρα θα καθίσει σε ένα κορυφαίο μονοθέσιο. Στη μακροπρόθεσμε σχέση μεταξύ της Mercedes και του Lewis δεν πρέπει να γίνονται απειλητικές συμπεριφορές. Ξέρουμε πως θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί και τώρα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εσείς γιατί πιστεύετε πως ο Hamilton δεν έχει ανανεώσει ακόμα με την Mercedes;

Δείτε τους αγώνες των ΗΠΑ και Βελγίου για το eSports Πρωτάθλημα του automotonews.gr, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles