spot_img

Wolff: «Ο Hamilton δεν αξίζει αυτό το μονοθέσιο»

Στη Mercedes πλέον τα βάζουν με τον εαυτό τους και οι συγγνώμες προς τον Lewis Hamilton για το κακό μονοθέσιο που έφτιαξαν στο 2022 πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Η φετινή σεζόν αποτελεί μια απότομη προσγείωση για τον 7φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος από εκεί που μονομαχούσε για την κατάκτηση του τίτλου βρέθηκε ξαφνικά να μάχεται με τις ομάδες του midfield.  Ο αγώνας της Κυριακής στην πίστα της Ίμολα αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά μεγάλη πρόκληση για την Mercedes. Η W13 παραμένει ένα από τα πιο αδάμαστα μονοθέσια του grid και οι απόδοσή της είναι πολύ μακριά από την κορυφή. 

Ο ίδιος ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolf, στο τέλος του αγώνα ζήτησε προσωπικά συγνώμη από το Hamilton στο team radio για την κατάσταση του μονοθεσίου. Σε δηλώσεις του μάλιστα τόνισε τα εξής: 

Ο Lewis αξίζει περισσότερα από εμάς. Σαν ομάδα πρέπει βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να του προσφέρουμε ένα μονοθέσιο που μπορεί να μάχεται στην κορυφή. Ο σημερινός αγώνας ήταν ένας από τους χειρότερους.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστραλίας.

Μετά την απογοήτευση της περσινής σεζόν ο Hamilton έρχεται τώρα αντιμέτωπος με ακόμα περισσότερες δυσκολίες. Όχι απλά η κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι ουσιαστικά ένα άπιαστο όνειρο, αλλά και η μάχη για βαθμούς γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Ο Βρετανός έμεινε εκτός βαθμολογικής δεκάδας και βρέθηκε να μονομαχεί με δυσκολία πίσω από τις δυο AlphaTauri. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του δεν πιστεύει πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για αυτούς στο GP Μαϊάμι.

Ήταν πολύ εκνευριστικό γιατί ήθελα να κερδίσω θέσεις και απλά δεν μπορούσα. Όσο κοντά και αν ήμουν δεν μπορούσα να προσπεράσω. Όλοι ξέρουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να τα παρατήσει. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, ώστε να ανακάμψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Προς το παρόν είμαι πολύ απογοητευμένος και ελπίζω μέσα στην βδομάδα η ψυχολογία μου να αλλάξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως αύριο θα είμαι πίσω στο εργοστάσιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Επόμενος αγώνας στο πρωτάθλημα της Formula 1 στο 2022 είναι το GP Μαϊάμι που θα πραγματοποιηθεί στις 6 με 8 Μαΐου.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles