spot_img

Wolff: «Συνήθεις πλέον τέτοιες εμφανίσεις του Hamilton»

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, δεν έχει νόημα ο περαιτέρω σχολιασμός των εξαιρετικών εμφανίσεων του Lewis Hamilton, καθώς αυτές αποτελούν πλέον σύνηθες κομμάτι της οδήγησής του.

Ο 7-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατέκτησε την 97η νίκη της καριέρας του στο περασμένο GP Πορτογαλίας, προσπερνώντας τους Max Verstappen και Valtteri Bottas. Μάλιστα, ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον αγώνα απαιτητικό όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, έχοντας πέσει τρίτος μετά το πέρας του αυτοκινήτου ασφαλείας στους πρώτους γύρους.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 3 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ερωτώμενος αν η μαγική επίδοση του Hamilton ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στο Portimao, ο Toto Wolff δήλωσε πως εμφανίσεις όπως αυτή είναι απλώς ο πήχης που θέτει ο Βρετανός οδηγός στον εαυτό του.

Νομίζω πως το μονοθέσιο είναι καλό πλέον, ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά παλέψαμε για την pole position. Ήμασταν και πάλι όμως πολύ κοντά με τις Red Bull, και ο Lewis απλά έκανε έναν αψεγάδιαστο αγώνα. Δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε επιδόσεις του όπως αυτή, γιατί πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται συχνές.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Ο Wolff δήλωσε επίσης πως δεν αναμενόταν σκληρή μονομαχία μεταξύ των οδηγών της Mercedes, δεδομένου και του μεγάλου αντίκτυπου που θα είχε μια ενδεχόμενη εγκατάλειψη στη μάχη για το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Θεωρώ πως δεν υπερβαίνουν τα όρια ακόμη, διότι το ρίσκο απώλειας βαθμών είναι απλά πολύ μεγάλο. Θα υπάρξουν όμως περισσότερες μάχες, και ενδεχομένως η κόντρα μεταξύ των δύο να διατηρηθεί στα τωρινά επίπεδα, ή να γίνει εντονότερη. Ο Lewis πάντως δείχνει πολύ ήρεμος με την όλη κατάσταση. Απολαμβάνει κάθε στιγμή που δουλεύει με την ομάδα και μας διατηρεί σε εγρήγορση, κάτι που πριν λίγο καιρό δεν συνέβαινε η αλήθεια είναι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με το διπλό βάθρο στην Πορτογαλία, η Mercedes κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά της στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και τώρα υπερτερεί της Red Bull κατά 18 βαθμούς.

Μην χάσετε αύριο στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με το review του GP Πορτογαλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles