spot_img

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Verstappen με τη Red Bull

Ο Max Verstappen επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Red Bull Racing, στην οποία θα παραμείνει γι’ ακόμα 6 χρονιές πέραν της φετινής.

Η Red Bull ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 3 Μαρτίου πως ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021, Max Verstappen, έως το 2028. Το συμβόλαιο που είχε ο Ολλανδός μέχρι πρότινος με την αυστριακή ομάδα έληγε το 2023, επομένως η επέκταση γίνεται για 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως ο Verstappen έχει, πλέον, στο grid το συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας με μία ομάδα, την ίδια ώρα που ο Lando Norris έχει συμβόλαιο με τη McLaren έως το 2025, ενώ αυτό του Charles Leclerc με τη Ferrari έχει ισχύ έως το 2024.

Διαβάστε επίσης: 1993 Bravo S931 Judd – Hola España

Ο Max Verstappen μπήκε σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 17 ετών, στη Formula 1, με την πρώτη του ομάδα να είναι η AlphaTauri (τότε Toro Rosso). Στη δεύτερή του σεζόν στο άθλημα, μόλις, η Red Bull τον προώθησε στη μεγάλη της ομάδα, με τον πρώτο του αγώνα να είναι στο GP Ισπανίας το 2016. Πρόκειται για ονειρεμένο ντεμπούτο του Verstappen με τη Red Bull, καθώς πέτυχε τη νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα, κρατώντας πίσω του τον Kimi Raikkonen με Ferrari. Η νίκη αυτή τον έκανε το νεότερο νικητή αγώνα στην ιστορία της Formula 1. Έκτοτε πέτυχε άλλες 19 νίκες και το 2021 πανηγύρισε τον πρώτο Παγκόσμιο Τίτλο στην καριέρα του, μετά από μεγάλη μάχη με τον Lewis Hamilton.

Ο Verstappen έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

Πραγματικά απολαμβάνω να είμαι μέρος της Oracle Red Bull Racing Team, επομένως η επιλογή του να μείνω μέχρι το 2028 ήταν μία εύκολη απόφαση. Αγαπώ αυτή την ομάδα και η περσινή χρονιά ήταν απλά καταπληκτική. Ο στόχος μας από τότε που αρχίσαμε τη συνεργασία μας το 2016 ήταν να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και αυτό το πετύχαμε. Επομένως, σκοπεύουμε τώρα να διατηρήσουμε το νούμερο 1 στο μονοθέσιο γι’ αρκετό καιρό.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης και την ανάλυση της Red Bull RB18.

Το νέο συμβόλαιο του Max Verstappen αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης από τη μεριά της Red Bull στο πρόσωπο του Ολλανδού. Η επιλογή της αυστριακής ομάδας να στηρίξει τις προσπάθειές της επάνω του απέδωσε το 2021, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος οδηγών. Η ομάδα με έδρα το Milton Keynes ελπίζει να έχει περισσότερες επιτυχίες με τον Verstappen σαν οδηγό της στο μέλλον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles