spot_img

Υπονόησε ο Verstappen εσκεμμένη επαφή με τον Hamilton;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι δηλώσεις του Max Verstappen σχετικά με την επαφή που είχε με τον Lewis Hamilton στο Grand Prix Βραζιλίας.

Στον 7ο γύρο του αγώνα στο Σάο Πάολο, ο Max Verstappen, έπειτα από την αποχώρηση του αυτοκινήτου ασφαλείας, επιτέθηκε στον Lewis Hamilton από την εξωτερική στη στροφή 1. Ο Ολλανδός βρέθηκε στη στροφή 2, σχεδόν παράλληλα με το μονοθέσιο της Mercedes, και ως αποτέλεσμα οι δυο να έχουν σύγκρουση.

Η εμπρός αεροτομή της RB18 έσπασε και αυτό ανάγκασε τov Verstappen να μπει στα pit για να την αλλάξει, πέφτοντας στη 19η θέση. Από την άλλη, ο Hamilton είχε μικρή ζημιά στο δεξί μέρος της W13, όμως αυτό δεν τον απέτρεψε από το να ανακάμψει εντυπωσιακά και να τερματίσει στη 2η θέση.

Μην χάσετε την Τρίτη 15/11 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Βραζιλίας. Βρείτε το link εδώ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Verstappen ρωτήθηκε από το Sky Sports σχετικά με την επαφή του με τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, με τον Ολλανδό να απαντά.

«Για να είμαι ειλικρινής, πήγα από την εξωτερική εκεί και αμέσως κατάλαβα πως δεν θα μου αφήσει χώρο, οπότε αποφάσισα να μείνω εκεί (στην εσωτερική). Δεν μου άφησε χώρο, οπότε ήξερα πως θα έχουμε επαφή. Του κόστισε τη νίκη κι εμένα 5 δευτερόλεπτα ποινής. Δεν θα είχε σημασία για τον αγώνα μου, γιατί ήμασταν πολύ αργοί. Είναι κρίμα όμως γιατί πίστευα πως μπορούμε να αγωνιστούμε μαζί, αλλά ξεκάθαρα δεν υπήρχε καμία πρόθεση εκεί».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #101 για τη Formula 1. 

Ο Hamilton από τη μεριά του μετά τον αγώνα όταν μίλησε για την επαφή με τον Verstappen, απάντησε: «Σχετικά με την επαφή με τον Μαξ… πλέον όλοι ξέρουν πως είναι να αγωνίζεσαι μαζί του».

Στη Red Bull Racing δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την ποινή που δέχθηκε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θεωρούν τον Hamilton πως φέρει ευθύνη για τη σύγκρουση. Ωστόσο στο στρατόπεδο της αυστριακής ομάδας είχαν να διαχειριστούν την κόντρα μεταξύ των οδηγών τους, με τον Sergio Perez να είναι πολύ εκνευρισμένος με το γεγονός πως ο Verstappen δεν υπάκουσε σε team orders.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles