spot_img

Έκπληκτος ο Leclerc με την 4η θέση στο Nurburgring

Ο Charles Leclerc δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την απόδοση του στις κατατακτήριες δοκιμές του Eifel GP.

Το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών στην “πράσινη κόλαση” του Nurburgring είδε τον οδηγό της Ferrari να καταλαμβάνει την 4η θέση. O Μονεγάσκος να δηλώνει έκπληκτος με την απόδοσή του σε τόσο κρύες συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν μεταξύ 8 και 17 βαθμών.

Διαβάστε επίσης: GP Άιφελ QP: Άπιαστος Bottas στο Nurburgring

Σε δηλώσεις του μετά από τις κατατακτήριες δοκιμές ο Leclerc αναφέρθηκε στην απόδοσή του. Επίσης στάθηκε στις αναβαθμίσεις, οι οποίες βοήθησαν την Ferrari.

Είμαι έκπληκτος, ιδίως με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Περίμενα να δυσκολευτούμε με τόσο κρύο καιρό. Από την αρχή της σεζόν, δυσκολευόμασταν να κάνουμε τα ελαστικά να λειτουργήσουν στις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά σήμερα δούλεψε για μας. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος με τον τελευταίο μου γύρο. Η 4η θέση είναι εξαιρετική. Σίγουρα είχαμε κάποιες αναβαθμίσεις αυτό το Σαββατοκύριακο που δούλεψαν ορθώς. Δεν προσπαθούμε να βρούμε κάτι που θα μας δώσει ξαφνικά μεγάλη βελτίωση στους χρόνους, αλλά μικρές βελτιώσεις σε κάθε τριήμερο

Διαβάστε επίσης: Verstappen: «Περίμενα περισσότερα αλλά πλησιάζουμε την Mercedes»
Ο Μονεγάσκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον teammate του Sebastian Vettel, τον οποίο νίκησε για 8η σερί φορά σε κατατακτήριες για φέτος:

Στο πρώτο σέκτορ τα πράγματα ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικά για όλους μας. Ο Seb είναι ένας τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επιστρέψει εκεί που πρέπει. Ωστόσο εγώ επικεντρώνομαι στον εαύτό μου, προσπαθώ να πίεζω το αυτοκίνητο όσο πιο πολύ μπορώ κάθε φορά και για την ώρα αυτό φαίνεται να αποδίδει

Οι δύο Ferrari ξεκινούν τον αυριανό αγώνα στο Nurburgring από τις θέσεις 4 και 11 και μένει να δούμε αν ο Leclerc μπορεί να μετατρέψει το σημερινό του αποτέλεσμα σε κάτι καλό για τους κόκκινους στον αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles