spot_img

Αηδιασμένος ο Ricciardo από τον χειρισμό της F1 στο ατύχημα του Grosjean

O Daniel Ricciardo ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο η F1 επέλεξε να παρουσιάσει το συμβάν του πρώτου γύρου.

Ο Romain Grosjean σόκαρε τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τη σύγκρουση που είχε στις μπαριέρες από την έξοδο της στροφής 3. Το λάθος του να αλλάξει απότομα γραμμή, παραλίγο να του κοστίσει την ζωή. Όμως, η τρομερή ασφάλεια των σημερινών μονοθεσίων και η βοήθεια των ιατρικού αυτοκινήτου έπαιξαν τεράστιο ρόλο.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Grosjean από το νοσοκομείο (video)

Ο Γάλλος μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο και πέρασε εκεί το βράδυ. Ευτυχώς δεν έπαθε κάποιο κάταγμα στα πλευρά ή κάτι άλλο πιο σοβαρό.

Κατά τη διάρκεια της κόκκινης σημαίας, είδαμε το συμβάν σε επανάληψη ξανά και ξανά. Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς οδηγούς, με κάποιους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους. Άλλοι προσπάθησαν να μην δουν κανένα replay της τρομακτικής σύγκρουσης.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με το preview του GP Μπαχρέιν.

Ένας από τους οδηγούς που ενοχλήθηκε ήταν ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός οδηγός της Renault θέλησε να εκφράσει την οργή του για την επιλογή του σκηνοθέτη.

Ο τρόπος με τον οποίο προβλήθηκε το ατύχημα στον αέρα ξανά και ξανά ήταν εντελώς ασεβής. Δεν έλαβαν υπόψη πως θα το δει η οικογένειά του ή οποιοσδήποτε άλλος. Εμείς ως οδηγοί θα μπαίναμε στη πίστα να αγωνιστούμε και συνέχεια στην τηλεόραση βλέπαμε μια μπάλα φωτιάς και ένα κομμένο μονοθέσιο. Για εμένα, παίζουν με τα συναισθήματά μας. Ήταν αηδιαστικό. Ελπίζω να μιλήσουν κι άλλοι οδηγοί γι’ αυτό. Εάν δεν νιώθουμε όλοι το ίδιο για το συγκεκριμένο, τότε θα εκπλαγώ.

Ο Ricciardo ολοκλήρωσε τον αγώνα του Μπαχρέιν στην 7η θέση, πίσω από την Alpha Tauri του Pierre Gasly. To αποτέλεσμα της Renault την έφερε μόλις 10 βαθμούς πίσω από την Racing Point με δύο αγώνες να απομένουν. Ο teammate του, Esteban Ocon τερμάτισε στην 9η θέση του αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τα GP ΗΠΑ και Βελγίου για το eSports Πρωτάθλημα του automotonews.gr, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles