spot_img

Το μήνυμα του Grosjean από το νοσοκομείο (video)

Ο Romain Grosjean έστειλε το δικό του μήνυμα από το νοσοκομείο, έπειτα από το φρικιαστικό του ατύχημα στην εκκίνηση του GP Μπαχρέιν.

Ο Γάλλος οδηγός της Haas έκανε λάθος στον πρώτο γύρο του αγώνα, κόβοντας το τιμόνι δεξιά μετά τη στροφή 3. Εκεί, είχε επαφή με τον Daniil Kvyat, πέφτοντας μετά πάνω στις μπαριέρες. Το μονοθέσιο κόπηκε στα δύο και η φωτιά τύλιξε τη Haas. Ευτυχώς για τον ίδιο, δεν έχασε τις αισθήσεις του και βγήκε γρήγορα από το σημείο.

Διαβάστε επίσης: GP Μπαχρέιν Race: Νίκη Hamilton – Ανατριχιαστικό ατύχημα ο Grosjean

Το επίπεδο της ασφάλειας των μονοθεσίων έχει εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι οδηγοί να μπορούν να γλυτώνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Η ταχύτητα σύγκρουσης με τη μπαριέρα ήταν στα 221χλμ/ώρα, με τον Grosjean να δέχεται 53G κατά τη πρόσκρουση.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, πέρα από μερικά εγκαύματα, δεν υπέστη κατάγματα στα πλευρά ή σε άλλο σημείο. Την είδηση, την επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της ομάδας Guenther Steiner, ο οποίος μίλησε μαζί του και δήλωσε μάλιστα πως είχε καλή διάθεση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από το δωμάτιο του νοσοκομείου, ο Grosjean μίλησε για το ατύχημα. Αναφέρθηκε στη κατάσταση της υγείας του, την ασφάλεια των μονοθεσίων και των ανθρώπων της F1 και της πίστας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Δείτε τα GP ΗΠΑ και Βελγίου για το eSports Πρωτάθλημα του automotonews.gr, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles