spot_img

Αισιόδοξος ο Verstappen για την απόδοση της Red Bull

Μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, ο Max Verstappen είναι αισιόδοξος για τις κατατακτήριες του GP Μπαχρέιν, ωστόσο γνωρίζει πως η μάχη με τη Ferrari για την pole position θα είναι σκληρή.

Ο Max Verstappen ξεκίνησε μέτρια τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, όπου βρισκόταν στην 5η θέση μετά το FP1. Ωστόσο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο FP2, με τον Charles Leclerc με Ferrari να είναι πίσω του στα 0,087s. Ο Verstappen αισθανόταν πολύ καλά οδηγώντας την RB18 στην πίστα του Sakhir, σύμφωνα με τις δηλώσεις του:

Ναι, η αίσθηση του μονοθεσίου ήταν καλή. Είχαμε κάνει, βέβαια, δοκιμές εδώ πέρα, συνεπώς πιστεύω πως έχεις συνολικά καλύτερο «παράθυρο» λειτουργίας με το οποίο ξεκινάς, ένιωθα μια χαρά. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα στο μονοθέσιο και φάνηκε να δουλεύουν αποτελεσματικά, γενικά ήταν αρκετά ομαλή ημέρα στην πραγματικότητα, κάτι το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών Μπαχρέιν και τις προβλέψεις του 2022.

Ο Max Verstappen ήταν ικανοποιημένος με όλα τα σκέλη των ελεύθερων δοκιμών, ωστόσο είναι ανήσυχος για το ρυθμό που έδειξε η Ferrari:

Πήγαμε πολύ καλά τόσο στην προσομοίωση κατατακτήριων, όσο και σε αυτή του αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, όμως βλέπετε πως η Ferrari πιέζει πολύ και είναι πολύ κοντά, κάτι που επίσης είναι συναρπαστικό. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε, επίσης, τι θα γίνει με την ισχύ των κινητήρων αύριο (Σάββατο) από όλες τις ομάδες, ώστε να διαπιστώσουμε πού βρισκόμαστε.

Photo: Redbullcontentpool.com

Ο Ολλανδός σχολίασε λίγο περισσότερο την επίδοση της Ferrari και του Charles Leclerc, ο οποίος ήταν πολύ κοντά σε χρόνο στον ίδιο:

Είναι καλό, νομίζω γενικότερα αυτό θέλει ο καθένας μας, σωστά; Οι ομάδες να βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, πιστεύω πως όσο θα περνά ο χρόνος θα μικραίνουν όλο και περισσότερο οι αποστάσεις. Και πάλι, όμως, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αύριο (Σάββατο), όταν όλοι θα χρησιμοποιήσουν την πλήρη ισχύ του κινητήρα τους, πού βρισκόμαστε πραγματικά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Max Verstappen ήταν ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά της RB18 στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, όμως γνωρίζει πως μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις ενόψει των κατατακτήριων του GP Μπαχρέιν. 

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles