spot_img

Ο Hamilton εγγυάται πιο επιθετική οδήγηση για το 2022

Ο Lewis Hamilton υπόσχεται πως θα είναι πιο επιθετικό το στυλ οδήγησής του στο Πρωτάθλημα του 2022, μετά τις μάχες που είχε με τον Max Verstappen το 2021.

Το 2021 ήταν μία σεζόν με έντονη μάχη για το Πρωτάθλημα οδηγών ανάμεσα στους Max Verstappen και Lewis Hamilton. Η ταχύτητά τους ήταν πολύ περισσότερη από το υπόλοιπο grid, όμως δεν έλειψαν και οι αμφιλεγόμενες στιγμές μεταξύ τους. Οι δύο μονομάχοι του Τίτλου συγκρούστηκαν δύο φορές μεταξύ τους στα GP Μεγάλης Βρετανίας και Ιταλίας, με διαφορετικούς υπαίτιους κάθε φορά. Έπειτα, όσο η σεζόν πλησίαζε στο τέλος, η βαθμολογία ήταν υπέρ του Verstappen και ο Ολλανδός ήταν πολύ πιο επιθετικός στις μάχες του. Αντιθέτως, ο Lewis Hamilton ακολουθούσε λίγο πιο συντηρητική προσέγγιση, καθώς γνώριζε πως ενδεχόμενη εγκατάλειψη θα ήταν μοιραία.

Διαβάστε επίσης: GP Μπαχρέιν FP2 – Verstappen ταχύτερος, από κοντά ο Leclerc

Ο Lewis Hamilton μίλησε στα media το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν την έναρξη του FP1. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα motorsport.com εάν θ’ αλλάξει την προσέγγισή του στους αγώνες, μετά την έκβαση του περσινού Πρωταθλήματος. Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής απάντησε:

Θα είμαι πιο επιθετικός στην οδήγησή μου τη φετινή χρονιά, θα το δείτε.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις του 2022.

Στη συνέχεια, ο Hamilton ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να «εκδικηθεί» εντός πίστας τον Verstappen για τα όσα διαδραματίστηκαν το 2021:

Δεν είναι αυτός ο τρόπος που προσεγγίζω αυτή τη σεζόν. Απλά ο στόχος μου στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς είναι να προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να εξετάσω μήπως υπάρχει τρόπος ώστε ν’ «ανεβάσω» την οδήγησή μου, τουλάχιστον στο πώς ήμουν πέρυσι στο τέλος της σεζόν. Επίσης, σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μου με την ομάδα, θα υπάρξουν πολλά εμπόδια στη διάρκεια της χρονιάς. Δεν έχω τέτοιες βλέψεις (εκδίκησης). Νομίζω πως απλά θα προσπαθήσω να είμαι ο καλύτερος οδηγός αυτή τη χρονιά. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω, τόσο εντός όσο και εκτός του μονοθεσίου. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε αναφορικά με τη διαφορετικότητα στο άθλημα, συνεπώς θα συνεχίσω να μάχομαι και γι’ αυτό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton έχασε οριακά το Πρωτάθλημα το 2021 από τον Max Verstappen. Η μέχρι τώρα πορεία του στη Formula 1 αποδεικνύει πως θα είναι πιο αποφασισμένος το 2022 για να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου 8ου Παγκόσμιου Τίτλου στην καριέρα του.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα eSports Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles