spot_img

Αλλαγές στο προσωπικό της Williams ενόψει GP Τουρκίας

Η Williams θα φέρει ανθρώπους του εργοστασίου της στο ερχόμενο GP Τουρκίας, ώστε να αντικαταστήσει κάποιους που βγήκαν θετικοί στον COVID-19.

Η ομάδα του Grove επιβεβαίωσε πως υπήρξαν μερικά θετικά τεστ κατά τους τελευταίους δύο αγώνες της στο Portimao και την Imola. Δεν υπήρξε περαιτέρω διευκρίνιση γύρω από το θέμα. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε πως ο προπονητής του George Russell, Aleix Casanovas, τέθηκε σε καραντίνα με συμπτώματα του κορονοϊού.

Η Williams διαβεβαίωσε πως όλες οι περιπτώσεις ανθρώπων της που βγήκαν θετικοί έχουν αντιμετωπιστεί βάσει των οδηγιών της FIA. Η τελευταία σχετική καταμέτρηση της FIA κάνει λόγο για 1781 τεστ που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα. Από αυτά, τα 8 παρουσιάστηκαν θετικά.

Διαβάστε επίσης: Haas – Θα πάρουμε ρίσκο αν φέρουμε δύο rookies

Παρακάτω παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα της Williams. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους ανθρώπους της που έχουν έρθει αντιμέτωποι με αυτή τη δοκιμασία.

Η Williams επιβεβαιώνει πως παρουσιάστηκαν στην ομάδα μας μερικά θετικά τεστ στον COVID-19 στη διάρκεια του GP Πορτογαλίας και Εμίλια-Ρομάνια. Δεν θα παραθέσουμε πιο αναλυτικές πληροφορίες, αλλά ξεκαθαρίζουμε πως όλες οι περιπτώσεις έχουν αντιμετωπιστεί βάσει των οδηγιών της FIA. Η βοήθεια των ανθρώπων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα.
Προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι είμαστε εντός των οδηγιών, αρκετά μέλη της ομάδας μας που είχαν στενή συναναστροφή με τις θετικές περιπτώσεις έχουν τεθεί σε καραντίνα.
Βάσει των σχετικών πρωτοκόλλων μας, ένας αριθμός μελών του εργοστασίου θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να επιτελέσει τον ρόλο όσων θα απουσιάσουν. Δεν θα δώσουμε επιπρόσθετες πληροφορίες και ζητάμε κατανόηση σε αυτό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους θα ταξιδέψουν από το εργοστάσιο, και τις οικογένειές τους, για τη συνεχή δουλειά και υποστήριξή τους στους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles