spot_img

Hamilton: «Ζω για να κερδίζω»

Ο Lewis Hamilton αναφέρθηκε στους στόχους του 2021, καθώς το Πρωτάθλημα δεν είναι το μόνο για το οποίο θα παλέψει.

Ο Βρετανός μπαίνει στην 15η σεζόν του στην F1 και μετράει συνολικά 7 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, όσα έχει και ο Michael Shumacher. Παράλληλα, έχει το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του σπορ, όπως και τις περισσότερες pole position. Από το 2014 μέχρι και το 2020, παίρνει τις περισσότερες νίκες σε μία σεζόν από κάθε άλλον οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την Mercedes-AMG W12 του 2021

Το 2020 αποτέλεσε μια πάρα πολύ σημαντική χρονιά για τον Hamilton, εκτός μονοθεσίου. Ο κοινωνικός του ακτιβισμός, εκφράζοντας τις απόψεις του για ισότητα και ανθρώπινα δικαιώματα τού έδωσαν νέο κίνητρο εκτός πίστας. Αυτό το μεταφέρει και στο 2021, με την Mercedes να συμμερίζεται ανάλογες απόψεις. Η W12 διατηρεί το μαύρο χρώμα που είχε και το 2020, με την εμφάνιση του ασημί να είναι ελάχιστη.

Μιλώντας στην παρουσίαση του μονοθεσίου της Mercedes, ο Hamilton μίλησε για τη νέα σεζόν και τους στόχους τους οποίους θέτει.

Στο παρελθόν, ο μοναδικός στόχος ήταν να κερδίσω το Πρωτάθλημα. Πέρυσι υπήρξε μεγάλη κουβέντα για ισότητα και φέτος πρέπει να πιέσουμε για την διαφορετικότητα. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως λαμβάνουμε δράση γι’ αυτό. Αυτός είναι ο πυρήνας που με οδηγεί. Φυσικά όμως, ζω για να κερδίζω και αυτό κάνουν όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες που εργάζονται μαζί μας. Αυτοί είναι οι στόχοι μου για το 2021 και θέλω να τους επιβραβεύσω.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή Slipstream με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Οι σχέσεις Hamilton και Mercedes πλέον κινούνται και εκτός πίστας. Φέτος, ιδρύουν το ίδρυμα για μεγαλύτερη ποικιλομορφία στο motorsport, προωθώντας ισότητα για όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Γκραν φινάλε στο GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Επιπλέον, ο Hamilton εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την ανανέωση συμβολαίου του με την Mercedes για μόλις ένα έτος.

Είμαι σε μια πολύ ευνοϊκή θέση όπου έχω κατακτήσει τα περισσότερα από αυτά που ήθελα μέχρι αυτό το σημείο. Δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη να σχεδιάζουμε μακροχρόνια ακόμα. Ζούμε σε μια πολύ παράξενη περίοδο και ήθελα μόλις έναν χρόνο και μετά θα μιλήσουμε για το αν θα θέλουμε περισσότερα και προσθέσουμε έναν επιπλέον.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Hamilton κυνηγά το απόλυτο ρεκόρ Πρωταθλημάτων φέτος, καθώς θέλει να φτάσει τους 8 Τίτλους.

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles