spot_img

Coulthard: Ο Tsunoda θα έπρεπε “να τα μαζέψει και να πάει σπίτι του”

Ο πρώην οδηγός, David Coulthard, αναρωτιέται για το αν έχει ό,τι χρειάζεται ο Yuki Tsunoda για να μείνει στη Formula 1. Πιο συγκεκριμένα, προβληματίστηκε με την έκπληξη που εξέφρασε ο Ιάπωνας σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν.

Ο Tsunoda θα παραμείνει για δεύτερη σεζόν στην AlphaTauri το 2022, ως team-mate του Pierre Gasly. Ο Ιάπωνας προβληματίζει με την απόδοσή του, ενώ δεν είναι λίγα τα λάθη που έχει κάνει σε διάφορες περιόδους τη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια, έχει προκαλέσει ζημιά στο μονοθέσιό του στα τριήμερα των GP Εμίλια-Ρομάνια (Imola), Αζερμπαϊτζάν, Γαλλίας και Ουγγαρίας.

Διαβάστε επίσης: Capito – Η Williams έχει αποδείξει πλέον ότι είναι βελτιωμένη

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της AlphaTauri για τη διατήρηση του τωρινού δίδυμου οδηγών της για το 2022, ο Tsunoda δήλωσε έκπληκτος για την παραμονή του, από τη στιγμή που έχει ήδη αρκετές συγκρούσεις, κάτι που έχει κοστίσει αρκετά χρήματα στην ομάδα.

Ο David Coulthard μίλησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 για τα σχόλια του Tsunoda για την ανανέωσή του. Εκφράστηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Ιάπωνα οδηγό και πιστεύει πως δε θα συνεχίσει στη Formula 1 μετά το τέλος του 2022.

Από ποιον πλανήτη ήρθε; Νομίζω πως πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του και να πάει στο σπίτι του άμεσα, γιατί αυτά τα λόγια δεν αρμόζουν σε οδηγό αγώνων. «Είμαι έκπληκτος που με κράτησαν στην ομάδα γιατί συνεχίζω να έχω ατυχήματα.» … Εγώ θα έκλεινα αεροπορικό εισιτήριο και θα έφευγα. Πιστεύω πως δε θα βρίσκεται στην Formula 1 μετά το τέλος της επόμενης σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Yuki Tsunoda βρίσκεται στη 14η θέση του πρωταθλήματος οδηγών με 18 πόντους, ενώ ο team-mate του Gasly έχει ήδη συγκεντρώσει 66 πόντους, κάτι παραπάνω από το τριπλάσιο των πόντων του Ιάπωνα. Το καλύτερο αποτέλεσμα του Tsunoda είναι η 6η θέση στο GP Ουγγαρίας. Παράλληλα, ο Gasly έχει βρεθεί στην πρώτη εξάδα σε 5 φετινούς αγώνες, ενώ μετράει ήδη ένα βάθρο στο GP Αζερμπαϊτζάν.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ιταλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles