spot_img

Τρομερά χαρούμενος ο Leclerc με την 4η θέση

Ο Charles Leclerc ήταν τρομερά χαρούμενος με την απόδοσή του στις κατατακτήριες, καθώς ισοφάρισε το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα.

Ο Μονεγάσκος μπήκε στις κατατακτήριες με μεγάλο μειονέκτημα, καθώς στο FP3 ήταν εκτός 10άδας. Όμως οι αλλαγές του στο στήσιμο, με λιγότερη αρνητική άντωση τον βοήθησαν να πάρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 6 Δεκεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, αλλά σε κάθε περίοδο έβρισκε και λίγο παραπάνω χρόνο. Ο καλύτερος χρόνος του ήταν στο 0:53.613, ενώ την ίδια ώρα στο Q2 o Sebastian Vettel έκανε το 0:54.175.

Χαρακτηριστικό της απόδοσής του με μόλις ένα σετ στο Q3, ο Leclerc πήρε το μέγιστο και μάλιστα με ταχύτερο πρώτο κομμάτι. Έκανε τον χρόνο του και έμεινε εκτός μονοθεσίου στο τέλος. Για την απόδοση στις κατατακτήριες ο Leclerc θέλησε να επεκταθεί σχετικά.

Πήραμε ρίσκο να βγούμε νωρίς στο Q3. Μπορούσαμε να περιμένουμε λόγω της κίνησης. Είχα ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό μου τι θα κάνω. Επέλεξα να βγω αμέσως και να κάνω έναν καλό χρόνο. Μετά βγήκα από το μονοθέσιο γιατί δεν είχα άλλο σετ ελαστικών. Είμαι τρομερά χαρούμενος με τον χρόνο αυτό. Ήταν φοβερός.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Ο 23χρονος οδηγός της Ferrari όμως ανησυχεί για τον αγώνα. Τονίζει την απουσία του στο FP2, όπου δεν του έδωσε την ευκαιρία να πάρει δεδομένα με βαρύ φορτίο καυσίμου.

Πηγαίνοντας στον αγώνα μπορώ να πω πως είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο. Έχοντας χάσει το FP2, σημαίνει πως δεν έχω κάνει προσομοίωση αγώνα. Στις κατατακτήριες είχα πολύ καλό ρυθμό και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και στον αγώνα. Δεν πιστεύω πως έχουμε το τρίτο ταχύτερο μονοθέσιο, αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το μέγιστο από τη θέση που εκκινώ.

Η Ferrari έχει ρεαλιστικά ελπίδες ακόμα για την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, όμως ο ρυθμός αγώνα της παραμένει άγνωστος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πως θα τα πάει ο Leclerc στο GP Σακχίρ;

Δείτε τους αγώνες των ΗΠΑ και Βελγίου για το F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles