spot_img

Δεν παρατά το Πρωτάθλημα ο Hamilton

Ο Lewis Hamilton μπορεί να γνωρίζει πως είναι μειωμένες οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών, συνεχίζει όμως να παλεύει για το καλύτερο αποτέλεσμα και διατηρεί τη νοοτροπία του νικητή. 

Ο Lewis Hamilton έμαθε, πριν τη διεξαγωγή του αγώνα Sprint, πως αποκλείστηκε από τις κατατακτήριες δοκιμές και, κατά συνέπεια, θα εκκινούσε από την τελευταία θέση στη διαδικασία. Με δεδομένες της 5 θέσεις ποινή στη σειρά εκκίνησης του κυριακάτικου αγώνα, αλλά και τον Max Verstappen στην πρώτη θέση στη σειρά εκκίνησης του αγώνα Sprint, οι ελπίδες του Βρετανού για πρωτάθλημα φαίνονταν, πλέον, ελάχιστες.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ωστόσο, είχε φανταστική επίδοση στον αγώνα Sprint, προσπέρασε συνολικά 15 μονοθέσια και τερμάτισε στην 5η θέση. Αυτό τον στέλνει στη 10η θέση στη σειρά εκκίνησης του GP Βραζιλίας. Μετά το τέλος του αγώνα Sprint είπε χαρακτηριστικά στην ενδοεπικοινωνία “Δεν τελείωσε ακόμα”, αναφερόμενος στη μάχη για το πρωτάθλημα οδηγών. Ο Hamilton ρωτήθηκε, μετά το τέλος του Sprint, αν περίμενε να κερδίσει τόσες θέσεις και απάντησε:

Είμαι πολύ χαρούμενος για να είμαι ειλικρινής, σίγουρα δεν το περίμενα αυτό. Δεν ξέρεις στην πραγματικότητα αν θα είναι εφικτό ή όχι το να κερδίσεις θέσεις σε αυτή την πίστα, όμως η μεγάλη ευθεία μας έδωσε τη δυνατότητα ν’ ανέβουμε στην κατάταξη γρηγορότερα και το μονοθέσιο ήταν καταπληκτικό.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού

Ο Hamilton αναφέρθηκε στην ποινή που δέχτηκε και αναφέρθηκε στον τρόπο που το αντιμετώπισε.

Πραγματικά έχει να κάνει με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία έθεσα τον εαυτό του, η οποία υποδεικνύει να μην τα παρατάω ποτέ, να συνεχίσω να πιέζω και να πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Αυτό το αναφέρω γιατί ήταν πραγματικά δύσκολο να το “χωνέψω” (την ποινή που δέχτηκε), όμως δε θα επιτρέψουμε να μας “ρίξει” ψυχολογικά αυτή η κατάσταση. Τώρα πρέπει να στρέψω την προσοχή μου στον αγώνα, θα δώσω τα πάντα. Ο αγώνας είναι πολύ μεγαλύτερος (από το Sprint), επομένως ελπίζουμε πως μπορούμε να βρεθούμε ψηλότερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Hamilton βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ο Max Verstappen αύξησε τη διαφορά του από τον ίδιο στο πρωτάθλημα οδηγών στους 21 πόντους. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πάντως, θα παλέψει ως το τέλος, με τις πιθανότητες που έχει, για το 8ο πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Δείτε το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles