spot_img

«Εκτοξεύθηκαν» οι απολαβές του Leclerc – To νέο συμβόλαιο με τη Ferrari

Πόσα χρήματα θα παίρνει ο Charles Leclerc με το νέο του συμβόλαιο που υπέγραψε για τη Scuderia Ferrari; Ακολουθεί η απάντηση.

Η επιθυμία των τιφόζι και όλων μέσα στο εργοστάσιο του Μαρανέλο έγινε πραγματικότητα, καθώς ο Charles Leclerc υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Scuderia Ferrari. O Μονεγάσκος επενδύει το μέλλον του στα κόκκινα και θέλει να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής με την ιταλική ομάδα.

Η Corriere della Sera, που είναι γνωστή για τις σχέσεις της με το Μαρανέλο, κάνει λόγο για μεγάλη αύξηση στις απολαβές του Leclerc. Ο Μονεγάσκος αναμένεται να λάβει το 2024 το ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Το προηγούμενο συμβόλαιό του προέβλεπε την αμοιβή των 24 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακόμη ένα θετικό για τον Leclerc είναι πως στο ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων ως αμοιβή για το 2024 δεν περιλαμβάνεται κάποιο μπόνους. Εφόσον εκπληρώσει ορισμένους όρους, όπως για παράδειγμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών, ο Λεκλέρ μπορεί να λάβει έως και 50 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό θα τον φέρει στην πρώτη θέση ως τον πιο ακριβοπληρωμένο οδηγό της Formula 1, πάνω από τους Lewis Hamilton και Max Verstappen.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι η διάρκεια που έχει το νέο συμβόλαιο του Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari. Η ιταλική ομάδα στην ανακοίνωσή της είπε πως πρόκειται για πολυετή ανανέωση. Στη Formula 1 συνήθως οι οδηγοί βάζουν υπογραφή σε συμβόλαια τριετίας.

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε ο Leclerc μπορεί να παραμείνει στη Ferrari μέχρι και το 2027.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles