spot_img

Έξαλλος ο Stroll που δεν τιμωρήθηκε ο Leclerc (video)

Ο Lance Stroll τα έβαλε με τους αγωνοδίκες για το γεγονός πως ο Charles Leclerc δεν πήρε ποινή για την επαφή τους στον πρώτο γύρο.

Ο Καναδός έκανε μια εξαιρετική εκκίνηση και μαχόταν μαζί με τον teammate του και τον Μονεγάσκο. Πλησιάζοντας τη στροφή 4, ο οδηγός της Racing Point πήρε την αγωνιστική γραμμή και έχοντας τη Ferrari δίπλα του άφησε χώρο στην εσωτερική.

Διαβάστε επίσης: Δύο βαθμούς μακριά από race ban o Hamilton

Στην έξοδο από τη στροφή 4, ο Leclerc είχε υποστροφή και χτύπησε τον Stroll, στέλνοντας τον στον τοίχο και εκτός αγώνα. Στις δηλώσεις του όμως ο Καναδός δεν μάσησε τα λόγια του και χαρακτήρισε «γελοία» την κατάσταση.

Είμαι έκπληκτος που δεν πήρε ποινή. Του έδωσα αρκετό χώρο. Πήρα όλη τη στροφή από την εξωτερική και με χτύπησε από πίσω. Του έδωσα όσο χώρο μπορούσα. Ήταν ατυχές αλλά μπορούσε να το αποφύγει. Δεν χρειαζόταν να βγει τόσο έξω και να πέσει πάνω μου. Είναι γελοίο που δεν πήρε ποινή. Ήταν τελείως απρόσεκτος. Είναι πολύ κρίμα γιατί είχα κάνει εξαιρετική εκκίνηση. Ήμουν και στη σωστή γόμα ελαστικών. Είμαι απογοητευμένος.

Μπορεί ο Stroll να εγκατέλειψε, όμως ο Sergio Perez με την 4η θέση στον αγώνα, έφερε την Racing Point μια ανάσα από την McLaren. Το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών έχει πάρει φωτιά για την 3η θέση με 7 αγώνες να απομένουν.

Εσείς τι πιστεύετε; Έπρεπε να πάρει ποινή ο Leclerc; Δείτε τα παρακάτω onboard βίντεο και πείτε μας τη δική σας άποψη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles