spot_img

Ευχαριστημένοι στη Ducati μετά το τεστ στο Κατάρ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε η Ducati το πρώτο διήμερο τεστ δοκιμών στην πίστα του Κατάρ, με τους Pecco Bagnaia και Jack Miller να μιλάνε για βελτίωση.

Οι χειμερινές δοκιμές του MotoGP ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με το Ιταλικό εργοστάσιο να θέτει σε εφαρμογή νέους σχεδιασμούς στις μοτοσικλέτες της. Εκτός από διαφορετικά αεροδυναμικά, παρουσίασε και ένα νέο σύστημα εκκίνησης. Οι δυο αναβάτες της ομάδας κατάφεραν να σημειώσουν θετικούς χρόνους, τερματίζοντας εντός δεκάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Alex Fontana επιστρέφει στο GT World Challenge

Ο Pecco Bagnaia μίλησε για την απόδοση του στα πρώτα τεστ και τους στόχους του για την συνέχεια.

Η μοτοσυκλέτα μας τώρα είναι τελείως χαμηλωμένη και το σύστημα αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Την πρώτη μέρα των δοκιμών δεν τα πήγα και τόσο καλά, άλλωστε μια πτώση δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις. Την επόμενη μέρα όμως τα πήγαμε πολύ καλύτερα. Τώρα μένει να αναλύσουμε όλα τα δεδομένα και να σχεδιάσουμε το πλάνο μας για το επόμενο τεστ. Η πίστα του Κατάρ είναι αρκετά δύσκολη και είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι ανάμεσα στους πρώτους δέκα αναβάτες.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP. 

Ο Jack Miller είχε μια πολύ δυνατή παρουσία το διήμερο των δοκιμών και δηλώνει άκρως ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Δοκιμάσαμε νέα αεροδυναμικά στην μοτοσικλέτα και είμαι αρκετά χαρούμενος, καθώς δεν χάνουμε απόδοση στην τελική ταχύτητα. Δεν εμφανίζουν μεγάλη διαφορά, από εκείνα που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν, αλλά ίσως μας προσφέρουν περισσότερη ευστάθεια. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τις δοκιμές με τα νέα εξαρτήματα, αλλά ευτυχώς έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την δουλειά της ομάδας, αν αναλογιστούμε και τους περιορισμούς των κανονισμών.

Στην συνέχεια, ο Αυστραλός αναβάτης μίλησε για τις εντυπώσεις που του άφησαν οι υπόλοιποι αναβάτες και η Aprilia.

Είναι εμφανές πως όσο περνάνε οι μέρες, οι διαφορές μειώνονται και οι χρόνοι μας έρχονται πιο κοντά. Σχετικά με την Aprilia, φαίνεται πως έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και ο Aleix ήταν πάντα δυνατός σ’ αυτή την πίστα. Βέβαια όλα μπορούν να αλλάξουν σ’ έναν αγώνα.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Ισπανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles