spot_img

Leclerc: «Θέλω μόνο να κερδίζω, δεν μου αρέσει η 2η θέση»

Ο Charles Leclerc μίλησε για τη δίψα που έχει για νίκες και το χειρότερο για εκείνον είναι να τερματίζει στη δεύτερη θέση.

Η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει. Βρισκόμαστε ήδη στην… καρδιά των παρουσιάσεων των φετινών μονοθεσίων και ήδη οι μισές ομάδες μας έχουν δείξει τα χρώματά τους για το 2024.

Η ομάδα που θέλει όσο τίποτα να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο εφέτος είναι η Scuderia Ferrari. Το νέο της μονοθέσιο είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στο κοινό στις 13 Φεβρουαρίου και οι οδηγοί της θέλουν φέτος καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Charles Leclerc, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ιταλική ομάδα, έχει ως στόχο μόνο τον τίτλο και έστειλε μήνυμα νίκης στην ομάδα του.

«Το πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός μου στόχος. Είμαι χαρούμενος μόνο όταν κερδίζω, η δεύτερη θέση δεν είναι ο στόχος μου. Πρέπει πάντα να θέτεις ρεαλιστικούς στόχους και προσωπικά είμαι πάντα αισιόδοξος και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αλλά βλέποντας που ήμασταν πέρυσι, η Red Bull είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πρέπει να κλείσουμε τη διαφορά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και ο στόχος μας είναι να κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός για να τους ανταγωνιστούμε».

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.


Επιπλέον ο Μονεγάσκος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος και προς ώρας δουλεύουμε σκληρά. Ξεκινήσαμε την εξέλιξη του μονοθεσίου μας πριν πολλά χρόνια. Είδα πριν λίγες ημέρες το μονοθέσιο στην τελική του μορφή, δεν το είχαν βάψει ακόμη. Αυτό με κάνει να ενθουσιάζομαι ολοένα και περισσότερο. Θα οδηγήσουμε το μονοθέσιο μετά την παρουσίασή του την επόμενη εβδομάδα και αυτό με κάνει να ανυπομονώ».

Φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην οποία ο Leclerc θα έχει για teammate τον Carlos Sainz. Από το 2025 στη Ferrari θα πάει ο Lewis Hamilton, κάτι το οποίο ο Μονεγάσκος ήταν από τους πρώτους που γνώριζαν πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles