spot_img

Ferrari: «Η πικρή αλήθεια πονάει πάντα»

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, πιστεύει πως η Ferrari πρέπει να σταθεί στα πόδια της, να κοιτάξει κατάματα την αλήθεια και να βελτιωθεί.

Τα αρνητικά ρεκόρ και την χειρότερη επίδοση εδώ και σαράντα χρόνια θέλει να αφήσει πίσω της η Ferrari. Σύμφωνα με τα όσα δεδομένα έχουμε έως τώρα, αναμένουμε ριζική αναδιοργάνωση. Βασικότερο όλων φυσικά αποτελεί το εάν η ομάδα θα μπορέσει να φέρει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο με αρκετές αναγκαίες αναβαθμίσεις. Ρίσκο αποτελεί επίσης και η απόφαση να παρουσιάσει στο grid το νεότερο οδηγικό δίδυμο στην ιστορία της, Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Σε δηλώσεις του, ο Elkann, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μην επαναπαύονται μόνο στο όνομα της ομάδας.

Γιορτάσαμε το χιλιοστό μας Grand Prix, τα περισσότερα στην ιστορία της Fromula 1, είχαμε νίκες στην αγωνιστική σεζόν του GT και φτάσαμε τους 2.5 εκατομμύρια επισκέπτες στην eSports σειρά μας. Αντίθετα, τα αποτελέσματα που φέραμε στην Formula 1 για την σεζόν 2020 ήταν μια υπενθύμιση πως ένα ένδοξο παρελθόν δεν εγγυάται ένα ένδοξο παρόν ή μέλλον.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #37 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1. 

Το κενό που θα πρέπει να καλύψει η Scuderia Ferrari είναι ομολογουμένως μεγάλο. Παράλληλα, όπως όλες οι ομάδες, θα έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τους περιορισμούς του Budget Cap και των νέων Τεχνικών Κανονισμών.

Η πικρή αλήθεια, τόσο για εμάς όσο και για το κοινό μας, είναι πως πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή με ταπεινότητα. Αυτό μας πονάει. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς θα γίνουμε και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πετυχαίνει νίκες. Επίσης, είναι σημαντικό να πάρουμε τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να βρούμε τον καλύτερο CEO για την εταιρεία μας. Και με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου προς τον Louis για την αφοσίωση που μας έχει δείξει ως CEO από το 2018 και ως μέλος της ομάδας από το 2015.

Διαβάστε επίσης: F1 2021: Οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων

Το 2021 είναι μια σεζόν όπου η Ferrari πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το 2022.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας, τον τελευταίο Φιλικό Αγώνα του automotonews.gr.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles