spot_img

Ferrari: «Πολύ σημαντική η 3η θέση του Vettel»

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, σχολίασε την εμφάνιση του Sebastian Vettel στο GP Τουρκίας, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει.

Ο Γερμανός ξεκίνησε από την 11η θέση και έκανε μια καταπληκτική εκκίνηση. Βρέθηκε από νωρίς στην 3η θέση και κράτησε για μεγάλο μέρος του αγώνα πίσω του τον Lewis Hamilton. Στο τέλος του αγώνα, κατάφερε να περάσει τον Charles Leclerc και να ανέβει στο βάθρο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 19 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά το GP Μεξικού του 2019 που ο Vettel βρέθηκε στις 3 πρώτες θέσεις. Τότε, ο οδηγός της Ferrari είχε κρατήσει πάλι πίσω του τον Hamilton.

Τώρα ο Binotto μιλά για τη σημασία που είχε η εμφάνιση του οδηγού του, ο οποίος διανύει μια πολύ κακή χρονιά. Παράλληλα, τονίζει πως ο Vettel βολεύεται καλύτερα με το μονοθέσιο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Sebastian. Το να τερματίσει στο βάθρο είναι πολύ σημαντικό. Είναι σε μια πολύ δύσκολη σεζόν για τον ίδιο. Πιστεύω πως ακόμα και τώρα στο τέλος της σεζόν αρχίζει να είναι πιο άνετος με το μονοθέσιο. Αποδίδει πολύ καλύτερα. Έκανε έναν φοβερό αγώνα από την αρχή, είχε πολύ καλό ρυθμό, σταθερότητα, διαχείριση ελαστικών. Στον τελευταίο γύρο άρπαξε την ευκαιρία και πήρε το βάθρο. Είναι φοβερό, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες και ελπίζω να τα πάει εξαιρετικά στον επόμενο.

Διαβάστε επίσης: Hamilton: «Είχα μιλήσει με Ferrari αλλά δεν συμβαδίζαμε»

Η Ferrari έχει δείξει πολλά σημάδια βελτίωσης στους τελευταίους αγώνες. Οι αναβαθμίσεις που έχει φέρει λειτουργούν και αυτό φαίνεται με τα αποτελέσματα. Στην Τουρκία πήρε τους περισσότερους βαθμούς και βρίσκεται στους 130 στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Από την άλλη, η Renault που πήρε μόλις έναν, είναι στους 136.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το Μπαχρέιν αναμένεται να μην βολεύει την SF1000-H, όμως δεν αποκλείεται να δούμε κι εκεί έναν ανατρεπτικό αγώνα. Στις κατατακτήριες φαίνεται πως έχει καλύτερο ρυθμό και σε πολλούς αγώνες της έχει βγει.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Τουρκίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles