spot_img

Gasly: «Η Ιταλία μάς φέρνει γούρι!»

Μετά την ιστορική του νίκη στη Monza, ο Pierre Gasly έλαμψε ξανά επί ιταλικού εδάφους, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Imola.

Έχοντας εξασφαλισμένη τη θέση του στην AlphaTauri για το 2021, ο Γάλλος εξακολουθεί να στέλνει ηχηρά μηνύματα στη “μαμά Red Bull”, με τον Alex Albon να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του teammate Max Verstappen.

Παρά την άδικη εν τέλει μεταχείρισή του από την Red Bull, ο Gasly έχει “βάλει το κεφάλι κάτω” και δίνει απαντήσεις στις πίστες. Αυτή τη φορά σημείωσε τον τέταρτο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Εμίλια-Ρομάνια, πίσω μόνο από τις κυρίαρχες Mercedes και τον Verstappen.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 1 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η μέρα είδε τα 4 μονοθέσια με κινητήρα Honda να καταλαμβάνουν θέσεις της πρώτης 8άδας. Πράλληλα, ο teammate του Γάλλου, Daniil Kvyat, ήταν ο πιο αργός από τους τέσσερις για ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου.

Οι δηλώσεις του Pierre Gasly:

Ξεκινήσαμε τις κατατακτήριες δοκιμές με θετική διάθεση. Η πίστα είναι καταπληκτική. Το είχα πει ήδη πριν έρθουμε εδώ και, έχοντας οδηγήσει στο όριο με λίγα καύσιμα, αισθάνθηκα φοβερά. Έκανα κάποιους δυνατούς γύρους και ισοφάρισα το καλύτερο πλασάρισμά μου στο grid. Φαίνεται πως η Ιταλία μάς φέρνει γούρι! Φυσικά αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά. Ξεκινάμε από καλή θέση, πίσω από τις Mercedes και τον Max, οπότε πρέπει να διατηρηθούμε εκεί και να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλό αποτέλεσμα. Κοιτώντας τους χρόνους φαίνεται πως η μάχη θα είναι κλειστή, κάτι που σαφώς με ενθουσιάζει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles