spot_img

GP Γερμανίας QP: Ασταμάτητος Pecco Bagnaia στην pole position

Ο Francesco Bagnaia επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για τις κατατακτήριες του GP Γερμανίας, κατακτώντας την τρίτη φετινή του pole position.

Η Ducati ήταν η ταχύτερη μοτοσυκλέτα στις ελεύθερες δοκιμές, με το Francesco Bagnaia να βρίσκεται καθ’ οδόν για την pole position. Ο Ιταλός αναβάτης τα κατάφερε, ίσως λίγο πιο δύσκολα από το αναμενόμενο, και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση το GP Γερμανίας. Ο Fabio Quartararo με Yamaha, παρά τη μεγάλη του προσπάθεια, έμεινε στη 2η θέση, έχοντας διαφορά 0,076s από την pole. Ο Johann Zarco με Ducati συμπληρώνει την πρώτη σειρά εκκίνησης, όντας 0,099s πιο αργός από την κορυφή. Ο Aleix Espargaro με Aprilla ήταν στην 4η θέση, με το Fabio Di Giannantonio με Ducati να κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Ο Jack Miller με την εργοστασιακή Ducati ήταν στην 6η θέση, έχοντας 0,219s διαφορά από τον teammate του, που ήταν στην κορυφή, ενώ ο Luca Marini, επίσης με Ducati, ακολούθησε στην 7η θέση. Οι Ισπανοί Jorge Martin με Ducati και Maverick Vinales με Aprilla βρέθηκαν στις θέσεις 8 και 9, ενώ ο Takaaki Nakagami είχε την υψηλότερη θέση για τη Honda (10η). Ο Ιάπωνας είχε, μάλιστα, μία πτώση στη στροφή 1 στο φινάλε του Q2, η οποία εμπόδισε τις τελευταίες προσπάθειες των αντιπάλων του. Ο Marco Bezzecchi με Ducati ολοκλήρωσε τις κατατακτήριες στην 11η θέση και ο Joan Mir με Suzuki ήταν στη 12η θέση.

Ο Pol Espargaro με Honda αποκλείστηκε μόλις για 0,004s από το Q1 και περιορίστηκε στη 13η θέση της κατάταξης. Η εργοστασιακή ΚΤΜ έμεινε, επίσης, εκτός του Q2, με τον Miguel Oliveira να βρίσκεται στη 14η και τον Brad Binder να έπεται στη 15η. Ο Alex Marquez με Honda ολοκλήρωσε τις κατατακτήριες του GP Γερμανίας στη 16η θέση, με τον Enea Bastianini να έπεται στη 17η θέση.

Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Stefan Bradl (Honda), Andrea Dovizioso και Franco Morbidelli (Yamaha), Remy Gardner και Raul Fernandez (KTM), καθώς και ο Darryn Binder με Yamaha.

Το GP Γερμανίας διεξάγεται την Κυριακή 19 Ιουνίου και έχει ώρα έναρξης τις 15:00 Ελλάδος.

Αποτελέσματα QP GP Γερμανίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles