spot_img

MotoGP, Γερμανία FP3: Bagnaia σε τρομερή φόρμα

Ο Francesco Bagnaia σημείωσε άλλο ένα ρεκόρ πίστας στο FP3 στο Sachsenring, όντας το μεγάλο φαβορί για την pole position στο GP Γερμανίας.

Η Ducati συνέχισε να έχει πολύ δυνατό ρυθμό στην πίστα του Sachsenring, κάτι που φάνηκε και στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου του GP Γερμανίας. Ο Francesco Bagnaia διατήρησε την πρωτοπορία στην κατάταξη, με τον Ιταλό αναβάτη να σημειώνει νέο ρεκόρ πίστας, γυρνώντας στο 1:19.765. Ο Aleix Espargaro με Aprilla ήταν ο μόνος που έσπασε τη «μονοτονία» της Ducati στην κορυφή, καθώς έκανε το δεύτερο ταχύτερο χρόνο, μόλις 0,064s πίσω από τον Bagnaia. Ακολούθησαν τρεις αναβάτες της Ducati, με τον Jack Miller της εργοστασιακής ομάδας να είναι στην 3η θέση και τους Johann Zarco και Jorge Martin της Pramac να έπονται στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα.

Ο Fabio Quartararo με Yamaha ήταν στην 6η θέση, με το Γάλλο να μην μπορεί να ολοκληρώσει στο τέλος ένα γρήγορο γύρο, καθώς είχε πρόβλημα με το κράνος του. Ο Joan Mir με Suzuki κατετάγη 7ος, με τον Takaaki Nakagami να είναι η ταχύτερη Honda στην 8η θέση, παρά την πτώση του στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας. Την πρώτη δεκάδα έκλεισαν οι Maverick Vinales με Aprilla και Miguel Oliveira με ΚΤΜ.

Οι Marco Bezzecchi και Fabio DI Giannantonio με Ducati κατέλαβαν τις θέσεις 11 και 12, με τον Pol Espargaro με Honda να βρίσκεται στη 13η θέση. Ο Brad Binder με ΚΤΜ ήταν στη 14η θέση, ο Luca Marini με Ducati στη 15η και ο Remy Gardner με ΚΤΜ στη 16η θέση. Ο Alex Rins με Suzuki βρέθηκε μόλις στη 17η θέση, μπροστά από τον Enea Bastianini με Ducati στη 18η. Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Andrea Dovizioso και Darryn Binder με Yamaha, ο Stefan Bradl με Honda, ο Franco Morbidelli με Yamaha, ο Alex Marquez με Honda και ο Raul Fernandez με ΚΤΜ.

Το FP4 για το GP Γερμανίας διεξάγεται στις 14:30 ώρα Ελλάδος, με τις κατατακτήριες να έπονται αμέσως μετά στις 15:10. Απευθείας στο Q2 πέρασαν οι πρώτοι 9 αναβάτες του FP3, καθώς και ο Luca Marini (Ducati) με το χρόνο του από το FP2.

Αποτελέσματα FP3 GP Γερμανίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles