spot_img

GP Ινδονησίας QP: Ο Quartararo επέστρεψε

Ο Fabio Quartararo ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του QP για το GP Ινδονησίας, καθώς κατέκτησε την πρώτη του pole position στο 2022 με τη Yamaha.

Η Yamaha επιβεβαίωσε τη δυναμική που είχε από την Παρασκευή στην πίστα Mandalika, με τον Fabio Quartararo να παίρνει την pole position και να εκκινεί από την πρώτη θέση τον αυριανό αγώνα. Δίπλα του θα έχει τους δύο οδηγούς της Pramac Ducati, Jorge Martin και Johann Zarco, οι οποίοι είχαν πολύ καλή επίδοση. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Brad Binder με KTM, στην 5η θέση ήταν ο Enea Bastianini με δορυφορική Ducati. Ο Francesco Bagnaia με εργοστασιακή Ducati περιορίστηκε μόλις στην 6η θέση.

Διαβάστε επίσης: GP Ινδονησίας – Ταχύτερος ο Quartararo

Την 7η θέση κατέλαβε ο Miguel Oliveira με KTM, στην 8η θέση βρισκόταν ο Alex Rins με Suzuki, ενώ ο Jack Miller με εργοστασιακή Ducati κατετάγη 9ος. Την κατάταξη του Q1 συμπλήρωσαν οι Aleix Espargaro (Aprilla), Fabio di Giannantonio (Ducati) και Franco Morbidelli (Yamaha). Αυτή η 3άδα θα βρίσκεται στην 4η σειρά εκκίνησης στον αυριανό αγώνα, στις θέσεις 10, 11 και 12 αντίστοιχα.

Οι Marco Bezzecchi και Luca Marini με δορυφορικές Yamaha ήταν οι πρώτοι οδηγοί που έμειναν εκτός του Q2 και θα εκκινήσουν τον αυριανό αγώνα από τις θέσεις 13 και 14 αντίστοιχα. Δυσκολίες συνάντησε ο Marc Marquez (εργοστασιακή Honda), ο οποίος είχε 2 πτώσεις στο Q1 κι έκανε μόλις τον 5ο χρόνο. Αυτό σημαίνει πως ήταν 15ος στη γενική κατάταξη, ενώ ακριβώς πίσω του σε χρόνο ήταν ο teammate του, Pol Espargaro. Ο Andrea Dovizioso με δορυφορική Yamaha και ο Joan Mir με Suzuki ολοκλήρωσαν τη διαδικασία στις θέσεις 17 και 18 (7 και 8 στο Q1). 

Την αυριανή σειρά εκκίνησης, από τις θέσεις 19 μέχρι και 24, συμπληρώνουν οι Alex Marquez (Honda), Maverick Vinales (Aprilla), Raul Fernandez & Remy Gardner (KTM), Brad Binder (Yamaha) και Takaaki Nakagami (Honda). Η εκκίνηση του αγώνα είναι την Κυριακή το πρωί στις 09:00 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα Q1

Αποτελέσματα Q2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles