spot_img

GP Κατάρ FP2: Έσπασε τα χρονόμετρα ο Miller

Ο Jack Miller ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP2 του GP Κατάρ, δείχνοντας τη δυναμική της Ducati σε μια μίνι μάχη για πρόκριση στο Q2.

H δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Κατάρ αποδείχθηκε ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Οι αναβάτες έβαλαν soft ελαστικά στα τελευταία λεπτά, ώστε να προσπαθήσουν να πάρουν ευνοϊκή θέση στην 10άδα. Οι συνθήκες είναι τέτοιες όπου στο FP3 θα βελτιώσουν δύσκολα και η απευθείας πρόκριση είναι πολύ σημαντική.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει επίσημα το Ράλι Ακρόπολις

Ο Miller ήταν εκείνος που χαμογέλασε τελευταίος γράφοντας το 1:53.387. Ο χρόνος του ήταν απίστευτα γρήγορος και αύριο αναμένεται να δούμε το ρεκόρ πίστας να σπάει. Η Ducati δείχνει να είναι στη καλύτερη κατάσταση της και αύριο διεκδικεί την pole position. Ο Peco Bagnaia έφερε τους Ιταλούς στο 1-2 όντας λίγα χιλιοστά μακριά από τον teammate του. Στην 3η θέση έκλεισε ο Fabio Quartararo με την εργοστασιακή Yamaha έχοντας επίσης την soft γόμα. Η διαφορά του από τις Ducati είναι 0.188s αλλά στο τελευταίο κομμάτι η M1 χάνει υπερβολικά πολύ χρόνο.

Ο Johann Zarco ήταν εξαιρετικός στο FP2 και πήρε την 4η θέση στην κατάταξη, 0.011s πίσω από τον Γάλλο της Yamaha. O Alex Rins έκλεισε την 5άδα της κατάταξης, μπροστά από τον Maverick Vinales με την δεύτερη εργοστασιακή M1. O Franco Morbidelli έπεσε από την κορυφή στην 7η θέση, όμως ήταν 0.289s μακριά από τον Miller. O Aleix Espargaro ήταν ιδιαίτερα γρήγορος, κάνοντας επίσης μια μεγάλη επίδοση με την Aprilia. O Valentino Rossi ήταν στην 9η θέση για την SRT Petronas Yamaha, ενώ τη 10άδα έκλεισε ο Pol Espargaro.

Οι πρώτοι 10 αναβάτες έχουν αυτή τη στιγμή απευθείας πρόκριση στο Q2. Οι συνθήκες στο FP3 δεν θα είναι οι ιδανικές και δεν αποκλείεται να μην δούμε βελτιώσεις στην κατάταξη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Πρωταθλητής, Joan Mir, ήταν μόλις στην 11η θέση και δεν αποκλείεται αύριο να δοκιμαστεί από το Q1. O Alex Marquez έκανε μια πολύ καλή επίδοση στην 12η θέση μπροστά από τον rookie Jorge Martin. Πολύ άσχημη η εμφάνιση των KTM, με τον Brad Binder να είναι ο ταχύτερος αναβάτης μόλις στην 16η θέση. Η διαφορά του μάλιστα από την κορυφή ήταν στα 0.9s.

Αποτελέσματα FP2 GP Κατάρ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles