spot_img

GP Σακχίρ FP1: Ταχύτερος με το καλησπέρα ο Russell

Ο George Russell ήταν ο ταχύτερος οδηγός στη πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Σακχίρ, μπροστά από τον Max Verstappen.

O Βρετανός μπήκε στη διαδικασία με φρέσκο αέρα. Έχοντας μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία την άρπαξε και προς το παρόν, έχει τον ταχύτερο γύρο στην ιστορία της F1. Με την soft γόμα, έγραψε το 0:54.546 και πήρε την 1η θέση, μόλις στην πρώτη του διαδικασία με τα “Μαύρα Βέλη”. Ο χρόνος του έγινε και με μια δόση slipstream στην πίσω ευθεία που τον βοήθησε. H αίσθηση η οποία έδωσε όμως ήταν πως είχε λιγότερα καύσιμα από τους γύρω του. Ο Verstappen βρέθηκε στην 2η θέση για την Red Bull. Όμως ήταν 0.176s πιο αργός, χάνοντας πολύ στα δύο πρώτα κομμάτια. Όμως είχε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, μαζί με τον Alex Albon. O Ταϊλανδός ήταν στην 3η θέση και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Δεκεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Valtteri Bottas με την δεύτερη Mercedes. O Φινλανδός παραπονιόταν συνεχώς για το στήσιμο του μονοθεσίου του, όντας 0.3s από την κορυφή. Οι δύο Alpha Tauri έκαναν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη διαδικασία με το 5-6, έχοντας τον Daniil Kvyat μπροστά από τον Pierre Gasly. Στην 7η θέση ακολούθησε η πρώτη Renault με τον Esteban Ocon, μπροστά από την Ferrari του Sebastian Vettel.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση του GP Μπαχρέιν.

Οι δύο ομάδες έκλεισαν τη 10άδα με τους Daniel Ricciardo και Carles Leclerc. Η διαφορά ήταν στα 0.9s και οι χρόνοι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Οι Racing Point και McLaren δεν ξεκίνησαν δυνατά το αγωνιστικό τριήμερο. Η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη, ιδιαίτερα στην περίπτωση της ομάδας του Woking. Η Alfa Romeo είχε τον Kimi Raikkonen στην 14η θέση, με καλύτερο χρόνο στο 0:55.783. Ο Kevin Magnussen έφερε τη Haas μόλις στην 17η θέση και 0.6s μπροστά από τη Williams του Nicholas Latifi.

Οι δύο rookie του τριημέρου έκλεισαν στις τελευταίες θέσεις. Ο Pietro Fittipaldi έμεινε στην 19η θέση με χρόνο στο 0:57.077. Ο Jack Aitken στην Williams ήταν τελευταίος αλλά 0.1s πίσω από τον Βραζιλιάνο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Αποτελέσματα FP1 GP Σακχίρ

Δείτε τους αγώνες των ΗΠΑ και Βελγίου για το F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles