spot_img

Hamilton: «Δεν έχω αναρρώσει 100%»

O Lewis Hamilton δηλώνει πως δεν αισθάνεται απολύτως έτοιμος σωματικά στο Άμπου Ντάμπι, μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τη νόσο Covid-19.

Ο Βρετανός πολυπρωταθλητής έχασε τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στο Σακχίρ, καθώς βρέθηκε θετικός στον ιό. Επιστρέφει όμως στο Άμπου Ντάμπι, έχοντας δώσει αρνητικό αποτέλεσμα στα τεστ που του έγιναν. Στις κατατακτήριες δοκιμές φάνηκε πως δεν ήταν στην τέλεια φόρμα του, μένοντας στην 3η θέση της κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: GP Άμπου Ντάμπι QP: Στο τέλος μίλησε ο Verstappen

Μετά τις κατατακτήριες ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος και θέλησε να εστιάσει στο γεγονός που του κόστισε, στον τελευταίο αγώνα του 2020.

Έχασα αρκετά κιλά κατά την περίοδο που νόσησα. Το είχα πει ήδη από την αρχή ότι είναι ένας ύπουλος και επικίνδυνος ιός. Μπορώ ειλικρινά να καταλάβω όσους έχουν υποφέρει και όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα εξαιτίας του. Δεν νιώθω ακόμα ότι έχω αναρρώσει στο 100%, δεν είμαι ο εαυτός μου. Υπάρχει κάτι που με ενοχλεί στους πνεύμονές μου, όμως θα οδηγούσα ακόμα και αν κρεμόταν το ένα μου χέρι, αυτό κάνουν οι οδηγοί αγώνων. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας αύριο, αλλά θα το διαχειριστώ και θα δώσω ό,τι έχω.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση του GP Σακχίρ.

Στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές για το GP του Άμπου Ντάμπι, o Hamilton κατετάγη τρίτος πίσω από τους Max Verstappen και Valterri Bottas. Στο Q1, ένας γύρος του ακυρώθηκε καθώς βγήκε εκτός των ορίων στην στροφή 20, χτυπώντας μάλιστα άτσαλα το kerb και “τραυματίζοντας” το πάτωμα του αυτοκινήτου. Ωστόσο, δεν θεωρεί ότι αυτό του
στέρησε την pole, την οποία έχασε για λιγότερο από ένα δέκατο.

Είχα μια μικρή ζημιά, ήταν η πρώτη φορά όλο το Σαββατοκύριακο που βγήκα εκτός εκεί. Έκανα ζημιά στο πάτωμα, αλλά και χωρίς αυτό δεν πιστεύω ότι θα έπαιρνα την pole. Παρόλ’ αυτά, τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά να διορθώσουν όσα μπορούσαν μέσα στη διαδικασία και το βράδυ θα το επισκευάσουν πλήρως. Γενικά δυσκολεύτηκα κάπως με το αυτοκίνητο, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στον Max. Ελπίζω αύριο να τον πιέσουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον πρώτο αγώνα του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles