spot_img

Hamilton: «Δεν πιστεύαμε ότι η δεύτερη θέση ήταν εφικτή»

Ο Lewis Hamilton θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση στο GP Αζερμπαϊτζάν, κάτι που εξέπληξε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα.

Το έκτο αγωνιστικό τριήμερο της σεζόν ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Κατά την περίοδο των ελεύθερων δοκιμών η απόδοση της W12 ήταν πολύ μακριά από τον ρυθμό των ανταγωνιστών τους. Η πίστα του Baku δημιούργησε πολλά προβλήματα στους τεχνικούς της Mercedes σχετικά με το στήσιμο του μονοθεσίου.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 6 Ιουνίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Βρετανός δεν δίστασε να υπογραμμίσει τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, καθώς και τον ενθουσιασμό του για την έκβαση των κατατακτηρίων.

Πραγματικά δεν πιστεύαμε πως αυτό το αποτέλεσμα ήταν εφικτό, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες και ήταν εμφανές. Συνεχίσαμε όμως την σκληρή δουλειά και να πιέζουμε ο ένας τον άλλον πίσω από τα βλέμματα όλων, ώστε να βρεθεί λύση. Κάναμε πολλές αλλαγές και η δουλειά των μηχανικών όλο το βράδυ και στο ενδιάμεσο των δοκιμών απέδωσε. Είμαι υπερήφανος που καταφέραμε να παραμείνουμε θετικοί και να βρεθούμε ψηλά στο grid εκκίνησης.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Αζερμπαϊτζάν.

Λίγο πριν το ξεκίνημα των κατατακτηρίων, οι μηχανικοί της ομάδας πραγματοποίησαν αλλαγές στην πίσω αεροτομή με στόχο να μειώσουν την κάθετη δύναμη. Κάνοντας περισσότερους γύρους προθέρμανσης και φέρνοντας τα ελαστικά στην σωστή θερμοκρασία, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να σημειώσει τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο μπροστά από τον Max Verstappen.

Ήταν πολύ δύσκολο να φέρω τα ελαστικά στην κατάλληλη κατάσταση και δεν μπορούσα να αναλύσω την συμπεριφορά του μονοθεσίου στην πίστα. Ο ρυθμός αγώνα μας ήταν πολύ μακριά από των υπολοίπων, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να παλέψουμε με Red Bull και Ferrari. Ξεκάθαρα είχαμε μια από τις πιο καταστροφικές στιγμές μας και το να ανακάμψουμε με αυτό τον τρόπο είναι απλά εκπληκτικό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει ο Hamilton να βρεθεί και πάλι στο βάθρο, ώστε να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή του Πρωταθλήματος; Μένουν μόλις λίγες ώρες για να το μάθουμε.

Δείτε το μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles