spot_img

Hamilton: «Έκανα έναν πολύ σκ@τά γύρο»

Ο Lewis Hamilton ήταν απογοητευμένος με τον γύρο του στις κατατακτήριες του GP Εμίλια-Ρομάνια, μένοντας μόλις 2ος.

Ο Βρετανός είχε την πρωτιά στο αρχικό μέρος του Q3 στην πίστα της Imola με ένα κακό τελευταίο κομμάτι. Όμως, στο τέλος της διαδικασίας βελτίωσε ελάχιστα και είδε τον Valtteri Bottas να παίρνει την pole. Η διαφορά μεταξύ των δύο οδηγών ήταν μικρότερη από ένα δέκατο.

Το ενθαρρυντικό για την Mercedes, είναι πως η διαφορά από τον Max Verstappen ήταν στο μισό δευτερόλεπτο. Και οι τρεις πρώτοι θα είναι με την medium γόμα στην εκκίνηση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: GP Εμίλια-Ρομάνια QP: Έκλεψε τη παράσταση ο Bottas

Μετά το πέρας των κατατακτηρίων, ο Hamilton ήταν εκνευρισμένος και απογοητευμένος από την απόδοση του.

Ο Valtteri έκανε εξαιρετική δουλειά. Από μεριάς μου έκανα έναν σκατά γύρο στο Q3. Η απόδοση μας όμως ήταν εντυπωσιακή. Αισθάνομαι καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Ήταν μια πραγματική πρόκληση και το απόλαυσα. Το κακό είναι πως μπορεί να είναι μια φανταστική πίστα, αλλά θα έχουμε έναν βαρετό αγώνα αύριο. Έχουμε μόνο μια μεγάλη ευθεία, αλλά είναι αρκετά στενά εδώ. Δεν μπορείς να ακολουθήσεις το άλλο μονοθέσιο. Όταν περάσεις τη πρώτη στροφή, μετά είσαι σαν τρένο. Δεν υπάρχει άλλο μέρος για προσπέρασμα. Είναι μια πρόκληση για όλους. Ελπίζω το DRS να δώσει μερικά προσπεράσματα. Εμείς πρέπει να είμαστε στο μισό δευτερόλεπτο ώστε να έχουμε ευκαιρία για προσπέρασμα. Χρειάζεσαι δύο περίπου δευτερόλεπτα παραπάνω ταχύτητα για να έχεις μια ευκαιρία. Όπως και να’χει όμως, θα τα δώσω όλα αύριο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Hamilton δεν μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα σε αυτό τον αγώνα. Όμως, η Mercedes είναι μια ανάσα από τη μαθηματική κατάκτηση του Τίτλου Κατασκευαστών. Αυτή θα είναι η 7η σερί φορά και θα αποτελέσει ρεκόρ για την Formula 1.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles