spot_img

Περίμενε περισσότερα από την 7η θέση ο Leclerc

Ο Charles Leclerc ήταν απογοητευμένος μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του GP Εμίλια-Ρομάνια, καθώς δεν συνέχισε το σερί καλών εμφανίσεων.

Ο Μονεγάσκος είχε σταθερά μια θέση στη πρώτη 10άδα στις κατατακτήριες δοκιμές στην Imola. Όμως στο Q3, η διαφορά αυξήθηκε και ο ίδιος δεν μπόρεσε να βρεθεί και πάλι στην δεύτερη σειρά. Η τελική του κατάταξη ήταν η 7η θέση, ένα δευτερόλεπτο πίσω από τις Mercedes.

Διαβάστε επίσης: GP Εμίλια-Ρομάνια QP: Έκλεψε τη παράσταση ο Bottas

Αύριο θα ξεκινήσει από την τέταρτη σειρά και μάλιστα με την soft γόμα, σε αντίθεση με την Πορτογαλία. Ωστόσο, η διαφορά από τον 4ο Pierre Gasly είναι μόλις στο ένα δέκατο μετά το Q3.

Είχαμε περισσότερες προσδοκίες από την 7η θέση στις κατατακτήριες. Ήταν αυτό που μπορούσαμε, αλλά όλοι είμαστε πολύ κοντά μεταξύ μας. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που οδήγησα στο Q3. Έτσι όμως έχει η ζωή. Κοιτώντας τις διαφορές είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά ο Pierre στην 4η θέση έκανε εξαιρετική δουλειά. Ελπίζουμε αύριο να έχουμε μια καλύτερη ημέρα.

Η Ferrari μάχεται με την Alpha Tauri στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών για την 6η θέση. Παράλληλα, θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της 3ης θέσης, με την Racing Point να έχει και τους δύο οδηγούς της εκτός 10άδας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η εκκίνηση θα παίξει μεγάλο ρόλο, καθώς τα προσπεράσματα αναμένονται πολύ δύσκολα. Η στρατηγική θα παίξει τον ρόλο της, με τον Sebastian Vettel να εκκινεί και πάλι εκτός 10άδας. Ο Γερμανός είδε τον τελευταίο του γύρο να ακυρώνεται, όμως σε καθαρό ρυθμό ήταν 0.3s πίσω από τον Leclerc.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles