spot_img

Vettel: «Ποτέ δεν είχα πρόταση από την Ferrari»

Ο Sebastian Vettel μίλησε για την αποχώρηση του από την Ferrari στο τέλος της φετινής σεζόν και το τηλεφώνημα από τον Mattia Binotto που του ανακοίνωσε την απόφαση της Ferrari.

Ο Vettel θα δει την πόρτα της εξόδου στο τέλος του 2020 από την Ferrari, με τον Carlos Sainz να τον αντικαθιστά στο τιμόνι της Scuderia από την McLaren. Τα τελευταία χρόνια, ο Γερμανός δεν κατάφερε να κερδίσει τη καρδιά των Ιταλών κάνοντας αρκετά λάθη τις χρονιές όπου διεκδικούσε το Πρωτάθλημα.

Το κακό 2019 τον εξέθεσε έναντι στον νεαρό Charles Leclerc, o οποίος τον νίκησε και κέρδισε την εύνοια της ομάδας, ενώ ο Vettel ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο πλαίσιο του GP Αυστρίας ο Vettel μίλησε για τη μεγάλη βόμβα που έσκασε κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Έμεινα έκπληκτος όταν δέχθηκα τηλεφώνημα από τον Mattia και μου αποκάλυψε πως δεν υπήρχε πλέον η θέληση από την ομάδα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ποτέ δεν μπήκαμε σε διαδικασία να συζητήσουμε, ποτέ δεν υπήρξε η πρόταση από την Ferrari. Προφανώς και τώρα πρέπει να πάρω τη σωστή απόφαση για εμένα και την καριέρα μου. Από τη φύση μου είμαι πολύ ανταγωνιστικός, έχω καταφέρει πολλά στο σπορ και έχω τη θέληση να καταφέρω ακόμα περισσότερα. Για να τα καταφέρω πρέπει να έχω το σωστό πακέτο και τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου, οπότε αν μια τέτοια ευκαιρία βρεθεί, τότε είναι ξεκάθαρο το τι θα κάνω. Αν δεν βρεθεί, τότε πρέπει να αναζητήσω και κάτι άλλο.

Στη συνέχεια, ο 4-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μείνει έναν χρόνο εκτός Formula 1, με τον ίδιο να μην αποκλείει τίποτα για το προσεχές μέλλον.

Δεν ξέρω αλλά όπως προανέφερα, αν υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία, τότε είμαι πρόθυμος να συνεχίσω, έχω να δώσω πολλά ακόμα. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα ψάξω για κάτι άλλο. Αλλά είμαι της άποψης πως αν κλείσεις αυτή τη πόρτα, τότε πρέπει να τη κλείσεις για τα καλά και να μην περιμένεις να την ξανανοίξεις. Πρέπει να γνωρίζεις τι απόφαση θα πάρεις, γι’ αυτό δεν βιάζομαι για κάτι. Οι επόμενες εβδομάδες και μήνες θα ρίξουν περισσότερο φως στη κατάσταση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles