spot_img

Mazepin: «Δεν είμαι περήφανος για αυτό που έκανα»

Μια ανάσα πριν το ντεμπούτο του στην F1, ο Nikita Mazepin μιλά για το συμβάν που επισκιάζει την καριέρα του και πως δεν είναι περήφανος γι’ αυτό.

Ένα πολύ αμφιλεγόμενο βίντεο βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής προς τα μέσα Δεκεμβρίου του 2020 με πρωταγωνιστή τον Ρώσο οδηγό. Στην συνέχεια, δέχτηκε αυστηρή κριτική για τη άσεμνη του συμπεριφορά συμπεριλαμβανομένης και της Haas, η οποία χαρακτήρισε το βίντεο ως αποτρόπαιο. Παρά τις έντονες αντιδράσεις και από τους οπαδούς του αθλήματος, η FIA δεν πήρε θέση πάνω στο θέμα και προχώρησε σε ποινές ή κυρώσεις προς τον οδηγό και την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Alpine A521 είναι επίσημα εδώ

Ο 21 ετών οδηγός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα αποκόμισε από την κρίσιμη αυτή στιγμή της καριέρα του.

Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό να πω ότι οι πράξεις μου σχετικά με το γεγονός πίσω τον Δεκέμβριο ήταν λάθος και παίρνω πλήρως την ευθύνη. Σαν εμπειρία μού έμαθε πολλά και μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι γνώσεις μου στο πώς να χειρίζομαι την ιδιωτική μου ζωή είναι πολύ καλύτερες. Αυτό είναι κάτι θετικό πιστεύω.

Ακούστε την εκπομπή “Slipsream #41” με την παρουσίαση της Mercedes και της Alpine. 

Αρκετοί ήταν μάλιστα εκείνοι οι οποίοι υποστήριξαν το κίνημα στο Twitter με το hashtag #WeSayNoToMazepin.

Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό που έκανα και αυτό είναι μια πρόοδος για μένα. Όσοι έχουν βρεθεί στο πλάι μου όλη μου την ζωή ξέρουν τον χαρακτήρα μου. Είναι πολύ δύσκολο να προσποιούμαι για τους άλλους και ούτε πρόκειται. Θα παραμείνω ο εαυτός μου εκτός πίστας, όπως ήμουν πάντα. Είχα και τις καλές και τις κακές μου στιγμές, αλλά έτσι είναι η ζωή. Θα αφήσω την οδήγησή μου να μιλήσει από μόνη της, γιατί πιστεύω είμαι ένας καλός και γρήγορος οδηγός. Θέλω να αποδείξω σε όσους δεν πιστεύουν σε μένα ή δεν με συμπαθούν τις ικανότητές μου ώστε να αλλάξουν γνώμη.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την Mercedes-AMG W12 του 2021

Θα καταφέρει ο οδηγός της Haas να κάνει μια καλή εμφάνιση στην παρθενική του χρονιά στην F1 και να αφήσει πίσω του το συμβάν;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles