spot_img

Leclerc: «Δεν αναμέναμε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί»

Ο Charles Leclerc ήταν άκρως ευχαριστημένος από την πρώτη ημέρα του GP Μπαχρέιν, καθώς στην Ferrari δεν περίμεναν να είναι ανταγωνιστικοί.

Ο Μονεγάσκος ολοκλήρωσε την ημέρα στην 12η θέση της κατάταξης στο FP2, χωρίς να κάνει ωστόσο έναν πολύ γρήγορο χρόνο. Όμως ο teammate του, Carlos Sainz, πήρε την 4η θέση, όντας 0.280s μακριά από τον Max Verstappen που ήταν ταχύτερος. Η Ferrari έδειξε ένα πολύ δυνατό πρόσωπο και δείχνει σε μια καλή θέση για το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: GP Μπαχρέιν FP2: Ξανά ταχύτερος ο Verstappen

Ο Leclerc σε δηλώσεις του ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της ημέρας. Στάθηκε στον ρυθμό της ομάδας και το γεγονός πως ξέρει ότι στις κατατακτήριες μπορεί να βελτιωθεί.

Ήταν μια πολύ καλή ημέρα και δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, όμως το FP1 ήταν πολύ δυνατό, το FP2 όχι τόσο βέβαια. Δυσκολεύτηκα λίγο με το πίσω μέρος του μονοθεσίου και δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τον γύρο που θα ήθελα. Μπορεί να έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα να κάνουμε, όμως υπάρχει μεγάλο κίνητρο μέσα στην ομάδα. Βλέπω και νιώθω τις βελτιώσεις που έχουν γίνει από πέρυσι. Αυτό είναι πολύ καλό για την ώρα.

Δείτε το GP Ιαπωνίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο Σάββατο και την ημέρα των κατατακτηρίων. Τονίζει πως στην Ferrari θα μάθουν τη πραγματική δυναμική όλων των ομάδων, καθώς θα πιέσουν ίσως για πρώτη φορά στο όριο.

Οι κατατακτήριες θα είναι η στιγμή όπου θα μάθουμε που είμαστε σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Εκείνη θα είναι η στιγμή όπου θα πιέσουν όλοι στο όριο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις κατατακτήριες. Κανονικά περιμένουμε τους συνήθεις υπόπτους να είναι μπροστά, όμως το grid είναι πολύ πολύ κοντά μεταξύ του. Αυτό είναι παράλληλα συναρπαστικό και εξιτάρει εμάς τους οδηγούς που θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ferrari μπαίνει στο 2021 με έναν αέρα αισιοδοξίας και περιμένει να δει κατά πόσο βελτιώθηκε σε σύγκριση με το 2020. Θα καταφέρει να επανέλθει στις κορυφαίες θέσεις το 2021 ή θα εναποθέσει τις ελπίδες της στο 2022 αμέσως;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και το Season Preview 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles