spot_img

MotoGP Καταλονία FP3: Ασυναγώνιστος ο Aleix Espargaro με νέο ρεκόρ πίστας

Η Aprilla συνέχισε να είναι ταχύτατη στα χέρια του Aleix Espargaro, με τον Ισπανό αναβάτη να σημειώνει νέο ρεκόρ πίστας στις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου.

Η αγωνιστική δράση στο MotoGP στο Circuit de Barcelona-Catalunya το Σάββατο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών. Η Aprilla παρέμεινε στην κορυφή, με τον Aleix Espargaro να σημειώνει ρεκόρ πίστας, καθώς γύρισε στο 1:38.771. Η Ducati είχε αρκετά καλή παρουσία, επίσης, με τους αναβάτες της να βρίσκονται στις υπόλοιπες θέσεις της πεντάδας.

Αρχικά, οι Johann Zarco (+0,131s) και Jorge Martin (+0,234s) για την Pramac Racing ήταν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα, με την εργοστασιακή ομάδα να έχει τους Francesco Bagnaia και Jack Miller στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα.

Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo με Yamaha, ήταν στην 6η θέση, με τους Luca Marini με Ducati και Pol Espargaro με Honda να έπονται στις θέσεις 7 και 8. Την πρώτη δεκάδα, η οποία περνάει απευθείας στο Q2 στις κατατακτήριες, συμπλήρωσαν ο Alex Rins με Suzuki (9η θέση) και ο Fabio Di Giannantonio με Ducati (10η θέση).

Ο Maverick Vinales δεν τα πήγε καλά, με τη δεύτερη Aprilla να βρίσκεται μόλις στην 11η θέση. Ο Enea Bastianini με Ducati ήταν στη 12η θέση, μπροστά από τον Joan Mir με Suzuki στη 13η θέση. Ο Marco Bezzecchi με Ducati ολοκλήρωσε το FP3 στη 14η θέση, με τον Franco Morbidelli με Yamaha να τερματίζει στη 15η θέση.

Η ΚΤΜ απογοήτευσε, έχοντας τους Brad Binder και Miguel Oliveira στις θέσεις 16 και 18 αντίστοιχα. Η δορυφορική Honda ήταν, επίσης, χαμηλά, με τον Takaaki Nakagami στη 17η και τον Alex Marquez στη 19η θέση. Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Andrea Dovizioso (Yamaha), Michele Pirro (Ducati), Darryn Binder (Yamaha), Remy Gardner (KTM), Raul Fernandez (KTM) και Stefan Bradl (Honda).

Το FP4 για το MotoGP στην πίστα της Βαρκελώνης διεξάγεται στις 14:30 ώρα Ελλάδος, με τις κατατακτήριες να έχουν ώρα έναρξης τις 15:10 Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles