spot_img

Ο Hamilton «πετά λευκή πετσέτα» στο πρωτάθλημα

Με την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στη Mercedes-AMG, o Lewis Hamilton δεν πιστεύει πως είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα

Η εμφάνιση της Mercedes-AMG στον τέταρτο αγώνα της Formula 1 στο 2022 είναι άκρως απογοητευτική. Στις κατατακτήριες δοκιμές δεν κατάφεραν οι οδηγοί της να φέρουν σε κατάλληλη θερμοκρασία τα ελαστικά τους στο Q2 και για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια δεν πέρασε μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας στο Q3.

Ο George Russell κατάφερε να τερματίσει στην 11η θέση τον Αγώνα Sprint, όμως ο Lewis Hamilton ολοκλήρωσε 14ος. Μετά από την άσχημη αυτή εμφάνιση, ο Βρετανός ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευμένος με την τωρινή κατάσταση της ομάδας του.

Μένουμε ενωμένοι ως ομάδα και προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο σε όλους. Αυτή είναι η κατάσταση που είμαστε αντιμέτωποι, όλοι όμως έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύουν όσο πιο σκληρά μπορούν. Προφανώς και φέτος δεν μαχόμαστε για το πρωτάθλημα, αλλά για να κατανοήσουμε το μονοθέσιό μας και να βελτιωθούμε στη χρονιά. Μόνο σε αυτό ελπίζουμε πλέον», ήταν τα λόγια του Βρετανού.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστραλίας.

Όταν ο οδηγός της Mercedes ρωτήθηκε από το τι θα του μείνει από τον Aγώνα Sprint, ανέφερε:

Πήραμε δεδομένα. Στο παρασκήνιο γίνεται αρκετή δουλειά, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που είναι. Δεν κάναμε καλή δουλειά φέτος, αλλά όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά να αντιστρέψουν την κατάσταση. Αλλά πήραμε δεδομένα, κάτι είναι κι αυτό.

Μετά το τέλος του Αγώνα Sprint, ο Hamilton βρίσκεται πλέον 50 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari στη βαθμολογία οδηγών, ενώ η Mercedes έχασε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών από τη Red Bull Racing. Το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή του Πάσχα.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles