spot_img

O Perez θέλει τη νίκη στην Imola

Ο οδηγός της Red Bull Racing, Sergio Perez, προσδοκεί τη νίκη  στο GP Εμίλια Ρομάνια μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα Sprint του Σαββάτου.

Η Red Bull Racing ήταν πολύ γρήγορη στα τελευταία στάδια του Aγώνα Sprint και ο Max Verstappen πήρε τη νίκη, κάτι που σημαίνει πως θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο GP Εμίλια-Ρομάνια. Παράλληλα, όμως, ο Sergio Perez ήταν εξίσου γρήγορος και αναρριχήθηκε μέχρι την 3η θέση, ενώ πλησίασε και τη Ferrari του Charles Leclerc στο 1,7s.

Διαβάστε επίσης: Στη Mercedes δεν πιστεύουν ούτε σε θαύματα

Το αποτέλεσμα της Red Bull Racing στον αγώνα Sprint δίνει ελπίδες και στους δύο οδηγούς της για τον αγώνα της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, ο Sergio Perez έχει στις βλέψεις του μέχρι και τη νίκη στο GP Εμίλια Ρομάνια, μιλώντας στο Sky Sports μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης του Σαββάτου:

Ο στόχος μου είναι να κερδίσω στον αγώνα. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα Sprint, ιδανικά αν κάναμε το 1-2 θα ήταν τέλειο. Σίγουρα είχαμε καλό ρυθμό. Ήταν σημαντικό να ανακάμψουμε μετά τις χαμένες θέσεις μας στις κατατακτήριες, συνεπώς το να εκκινούμε από την 3η θέση μας δίνει ελπίδες για τον αγώνα. Νομίζω πως είχαμε το ρυθμό να είμαστε ψηλά σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Ωστόσο, δεν κάναμε τον ιδανικό γύρο όταν έπρεπε, με όλες τις κόκκινες σημαίες. Τώρα νομίζω πως είμαστε σε αρκετά καλή θέση και πιθανότατα θα είμαστε δυνατοί.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστραλίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Sergio Perez βρίσκεται στην 4η θέση στο Πρωτάθλημα οδηγών με 36 πόντους, 42 πίσω από τον πρωτοπόρο Charles Leclerc. Ο Μεξικανός θέλει ένα καλό αποτέλεσμα και να συνεχίσει το αρκετά καλό ξεκίνημά του στο Πρωτάθλημα του 2022 στη Formula 1.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles