spot_img

Ο Lewis Hamilton αλλάζει το όνομά του

Ο Lewis Hamilton είναι σε διαδικασία να προσθέσει στο όνομά του το επίθετο της μητέρας του, Carmen, όπως ανακοίνωσε στο Dubai 2020 Expo.

Ο 7-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 προχωρά σε μία ιδιαίτερη κίνηση που είναι αφιερωμένη στη μητέρα του. Τον Lewis Hamilton τον γνωρίσαμε το 2007 όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη McLaren στο GP Αυστραλίας. Ο Βρετανός έκτοτε έφτασε στην κορυφή του κόσμου και από το 2021 έχει επίσημα τον τίτλο του ‘Sir’.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes παραδέχεται πως υστερεί σε απόδοση

Όμως, ο οδηγός της Mercedes ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει. Ο Hamilton ανακοίνωσε στο Dubai Expo 2020 πως αναμένεται να συμπεριλάβει το όνομα της μητέρας του, Carmen Larbalestier, στο δικό του. Έτσι, πλέον η πλήρης ονομασία του θα είναι «Sir Lewis Carl Davidson Hamilton Larbalestier». Συγκεκριμένα, ο Βρετανός το αποκάλυψε καθώς μιλούσε για τις βλέψεις που έχει για ένα 8ο πρωτάθλημα:

 Θα σήμαινε τα πάντα για την οικογένειά μου να πάρω τον 8ο τίτλο. Θα σήμαινε πολλά για εμένα επίσης. Είμαι πολύ περήφανος για το όνομα Hamilton. Βασικά μπορεί να μην το γνωρίζετε πως το όνομα της μαμάς μου είναι Larbalestier και είμαι έτοιμος να το προσθέσω στο όνομά μου. Δεν καταλαβαίνω την ιδέα πως όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται, η γυναίκα χάνει το όνομά της. Θέλω να συνεχίσω το όνομα της μαμάς μου μαζί με το Hamilton. Ελπίζω να γίνει σύντομα η αλλαγή αυτή. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο αλλά εργάζομαι πάνω σε αυτό.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης.

Όσο για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, ο Βρετανός σχολίασε:

Θα ήταν φανταστικό. Θα σήμαινε πάρα πολλά, για εμάς που καθόλη τη διάρκεια της σεζόν περνάμε από τόσες εναλλαγές συναισθημάτων, και για όσους με στηρίζουν και είναι μαζί μου στις πίστες ή από τα σπίτια τους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Hamilton είναι έτοιμος να διεκδικήσει το 8ο πρωτάθλημά του με τη Mercedes W13. Η νέα σεζόν της Formula 1 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18-20 Μαρτίου, με το GP Μπαχρέιν.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 τον εναρκτήριο αγώνα του Formula G με το GP Μπαχρέιν.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles