spot_img

O Piastri θέλει να περάσει τον Verstappen στην εκκίνηση

Έπειτα από το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του σε κατατακτήριες δοκιμές, ο Oscar Piastri βάζει στο μάτι τον Max Verstappen στη Σουζούκα.

Στη Σουζούκα η McLaren επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν να είναι η δεύτερη ταχύτερη ομάδα του grid. Αυτό αποδείχθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιαπωνίας, με του Oscar Piastri και Lando Norris να καταλαμβάνουν τις θέσεις 2 και 3 στην τελική κατάταξη. Μπορεί η διαφορά από τον Μαξ Φερστάπεν να είναι μισό δευτερόλεπτο, στη βρετανική ομάδα πρέπει να χαίρονται που κέρδισαν στα ίσα τις Ferrari και Mercedes.

Μόλις στο 16ο του Grand Prix, o Oscar Piastri θα εκκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, έπειτα από μια εξαιρετική προσπάθεια στο Q3. O Αυστραλός μίλησε στον Jean Alesi για την επίδοσή του.

«Ο πρώτος γύρος στο Q3 ήταν πάρα πολύ καλός. Ήμουν χαρούμενος με την επίδοσή μου. Πιστεύω πως στο τελευταίο σικέιν μπορούσα να βρω λίγο ακόμη χρόνο. Στο δεύτερο γύρο μου το πρώτο κομμάτι ήταν καλό, αλλά τα άλλα δύο δεν ήταν. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι 2ος, έχουμε έως τώρα ένα πολύ καλό τριήμερο ως ομάδα. Έχουμε πολλές αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό μας, είμαστε γρήγοροι. Γνωρίζουμε πως έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Είμαστε στις θέσεις 2 και 3, είναι χαρούμενος γι’ αυτό».

Δείτε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης. 

Όσο για το τι περιμένει από την αυριανή εκκίνηση του Grand Prix, o Αυστραλός ανέφερε.

«Ξέρω πως μπορώ να κερδίσω θέση στην εκκίνηση. Είναι η πρώτη μου φορά από την πρώτη σειρά της εκκίνησης μετά από καιρό. Θα είναι φοβερό, έχω μόνο ένα μονοθέσιο να προσπεράσω και θα το προσπαθήσω».

Η McLaren έχει τη δυνατότητα να μειώσει σημαντικά τη διαφορά της στο πρωτάθλημα κατασκευαστών από την Aston Martin στη μάχη για την 4η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles