spot_img

Ο Russell αφιέρωσε το βάθρο στη Mercedes

Ο George Russell ήταν πανευτυχής με την τρίτη θέση του στο GP Ισπανίας, την οποία και απέδωσε στη σκληρή δουλειά της ομάδας του.

Η Mercedes κατάφερε για έναν ακόμα αγώνα να πετύχει θετικά αποτελέσματα, ενώ μπόρεσε να ανταγωνιστεί και τις δύο κορυφαίες ομάδες. Ο Lewis Hamilton κατάφερε από τη 19η θέση στον πρώτο γύρο να τερματίσει στην 5η στο GP Ισπανίας παρά το σοβαρό πρόβλημα στον κινητήρα, ενώ ο George Russell κατετάγη 3ος, σημειώνοντας το δεύτερό του podium με τη γερμανική ομάδα. Η Mercedes συγκέντρωσε 25 πόντους στην πίστα της Βαρκελώνης και βλέπει να αποδίδει «καρπούς» η προσπάθειά της για βελτίωση.

Ο George Russell ρωτήθηκε αν ο σημερινός αγώνας αποτελεί την επιστροφή της Mercedes σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Formula 1, ωστόσο ο νεαρός Βρετανός ήταν προσγειωμένος:

«Θα ήθελα πολύ να πω κάτι τέτοιο, όμως σήμερα ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Έδωσα ό,τι μπορούσα για να κρατήσω πίσω μου τον Max, όμως έκανε καταπληκτική δουλειά. Είμαι τόσο περήφανος που βρίσκομαι εδώ (3η θέση), καθώς η ομάδα έχει δουλέψει τόσο σκληρά. Αυτή η 3η θέση αφιερώνεται στα άτομα πίσω στο Brackley και το Brixworth».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μαϊάμι.

Ο Russell περιέγραψε, από τη δική του πλευρά, τη μάχη του με τον Max Verstappen:

«Όταν είχα τις Red Bull στους καθρέφτες μου, έδωσα τα μέγιστα για να τους κρατήσω πίσω μου, ήταν απολαυστικοί αυτοί οι γύροι. Απλά είμαι ευχαριστημένος που μπόρεσα να τερματίσω στην 3η θέση. Είναι πάρα πολλοί οι πόντοι στη βαθμολογία για εμάς. Συγχαρητήρια στον Max, έκανε πολύ καλή δουλειά. Οι τελευταίοι γύροι ήταν πολύ δύσκολοι, αυτός ήταν ένας αγώνας επιβίωσης».

Μπορείτε πλέον να ακούτε την εκπομπή Slipstream στο Spotify. Πατήστε εδώ και κάντε follow την εκπομπή μας για τη Formula 1.

Ο George Russell παραμένει ο μοναδικός οδηγός το 2022 που τερματίζει μόνιμα στην πρώτη πεντάδα, με το Βρετανό να είναι στην 4η θέση του Πρωταθλήματος οδηγών με 74 πόντους.

Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles