spot_img

Επίσημο: Ο Alonso στην Aston Martin το 2023

Βόμβα μεγατόνων στη Formula 1, με τον Fernando Alonso να αλλάζει στρατόπεδο το 2023 μεταβαίνοντας στην Aston Martin.

Λίγες ώρες μετά το Grand Prix Ουγγαρίας η Aston Martin έκανε την κίνηση ματ και ανακοίνωσε την απόκτηση του Fernando Alonso από την επόμενη χρονιά. Ο Ισπανός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Alpine και έψαχνε νέο σταθμό στην καριέρα του.

Πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου, ο Sebastian Vettel ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τη Formula 1 στο τέλος του 2022 και ως αποτέλεσμα άνοιξε θέση στην Aston Martin, η οποία επέλεξε να υπογράψει με τον Alonso. Η ακριβής διάρκεια του συμβολαίου του με τη βρετανική ομάδα δεν διευκρινήστηκε, όμως η συμφωνία είναι πολυετής.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Γαλλίας.

O Alonso δήλωσε για τη μετεγγραφή του στην Aston Martin από την επόμενη χρονιά.

«Η Aston Martin ξεκάθαρα δίνει ενέργεια και αφοσίωση για να κερδίσει  και είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στη Formula 1 σήμερα. Γνωρίζω τον Lawrence και τον Lance πολλά χρόνια και είναι ξεκάθαρο πως έχουν πάθος και ενθουσιασμό για το σπορ. Παρατηρώ πως η ομάδα συστηματικά ελκύει φοβερό κόσμο με βιογραφικά νικητή και γνωρίζω την πρόθεση για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων στο Silverstone. Κανένας άλλος στη Formula 1 δεν δείχνει να έχει μεγαλύτερο όραμα και πρόθεση για νίκες και αυτό είναι μία τεράστια ευκαιρία για εμένα. Έχω ακόμα την πείνα και τη φιλοδοξία να μάχομαι για τις μπροστά θέσεις και θέλω να είμαι μέρος ενός οργανισμού που θέλει και να μάθει να εξελιχθεί και να κερδίσει».

Το παζλ του grid για το 2023 φαίνεται πως ολοκληρώνεται, με την Alpine να ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν να ανακοινώσει τoν Oscar Piastri δίπλα στον Esteban Ocon.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles