spot_img

Ο Stroll θα αγωνιστεί κανονικά στο Μπαχρέιν

Ο Lance Stroll θα πάρει κανονικά μέρος στον εναρκτήριο αγώνα της Formula 1 στο Μπαχρέιν το ερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο. 

Οι χειμερινές δοκιμές της Aston Martin στο Μπαχρέιν, μπορεί να της έφεραν χαμόγελα σχετικά με την απόδοση της νέας AMR23, όμως είχε μια μεγάλη απουσία. Ο Lance Stroll λίγες ημέρες πριν τα μονοθέσια πατήσουν πίστα, είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησης με ποδήλατο στην Ισπανία.

Μέχρι να αναρρώσει, τον Καναδό αντικατέστησε ο τρίτος οδηγός της ομάδας, Felipe Drugovic. Ο Βραζιλιάνος έκανε δύο πρωινά σκέλη στις δοκιμές, παίρνοντας πολύτιμα δεδομένα για τη βρετανική ομάδα. Ωστόσο η στάση της Aston Martin, ήταν πως εξετάζουν σε καθημερινή βάση την κατάσταση της υγείας του Stroll.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το αγωνιστικό τριήμερο στο Μπαχρέιν, για τον πρώτο αγώνα της Formula 1 στο 2023, η Aston Martin επισημοποίησε πως ο Stroll θα πάρει κανονικά μέρος στο Grand Prix. Παρά την έλλειψη εμπειρίας με το νέο μονοθέσιο, ο 24χρονος Καναδός θα πλαισιώσει τον Φερνάντο Αλόνσο για το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #108, με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του 2023. 

Ο Stroll ανέφερε.

«Με στεναχώρησε που έχασα τις τρεις ημέρες δοκιμών στο Μπαχρέιν και έχασα χρόνο στην πίστα. Ωστόσο, λόγω του τραυματισμού στον καρπό μου, εγώ και η ομάδα αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερα να αναρρώσω και να επιστρέψω για τον αγώνα. Ήταν ένα ατυχές συμβάν. Έπεσα από το ποδήλατό μου, όταν ο εμπρός τροχός πέρασε πάνω από μία τρύπα στην άσφαλτο. Ευτυχώς η ζημιά δεν ήταν πολύ μεγάλη και μία μικρή χειρουργική επέμβαση στον καρπό μου ήταν αρκετή. Έκτοτε, δούλεψα σκληρά με την ομάδα για να προετοιμαστώ για το Μπαχρέιν. Θέλω να ευχαριστήσω την κοινότητα της Formula 1 για τη στήριξη και τη διακριτικότητα που έδειξε αυτό το διάστημα, όπως επίσης και την ομάδα μου. Τώρα, είμαι συγκεντρωμένος στον πρώτο αγώνα».

Η Aston Martin είναι η ομάδα που εντυπωσίασε περισσότερο από κάθε άλλη στις δοκιμές του Σακχίρ και για πολλούς, μπορεί να μπει ανάμεσα στους «Big 3» της Formula 1.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το ελληνικό eSports πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles