spot_img

Ο Wolff δεν εγκαταλείπει το κυνήγι του Verstappen

Η φετινή «Silly Season» της Formula 1 φαίνεται πως ακόμη δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο καθώς η μετακίνηση του Max Verstappen στη Mercedes δεν είναι απίθανη.

Η Mercedes-AMG F1 δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον οδηγό ο οποίος θα διαδεχθεί τον Lewis Hamilton το 2025. Ο Βρετανός αφήνει τα «ασημί βέλη» για χάρη της Scuderia Ferrari και θα αλλάξει ομάδα έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας στο Μπράκλεϊ.

Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για τη θέση του Hamilton. Ένα από αυτά είναι ο Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος δεν είχε αποκλείσει νωρίτερα στη σεζόν την αποχώρησή του από τους «ταύρους».

Ο Toto Wolff θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη έναν παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 στο ρόστερ του, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο με τα σημερινά δεδομένα. Αυτό αναγνώρισε o Αυστριακός σε δηλώσεις του στο περιθώριο του Grand Prix Μονακό.

«Ο Max δεν πρόκειται να οδηγήσει μονοθέσιο το οποίο δεν είναι ανταγωνιστικό και αυτή τη στιγμή δεν είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον ενός παγκόσμιου πρωταθλητή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον ο Αυστριακός μίλησε για το παράδειγμα βελτίωσης της McLaren Racing και αναφέρθηκε στην απόδοση που πρέπει να βρει η Mercedes για να είναι και πάλι ανταγωνιστική.

«Πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι επόμενοι μήνες. Δείτε τι κάνει η McLaren. Εάν βελτιώσουμε το μονοθέσιό μας κατά τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου, τότε θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε. Δεν βιαζόμαστε είναι η αλήθεια».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles