spot_img

Πάρε μέρος στο F1 Greek Mini Series

Το δεύτερο lockdown είναι εδώ και ήρθε η ώρα να διοργανώσουμε ένα μικρό Πρωτάθλημα, F1 Greek Mini Series, για να περάσει καλά η καραντίνα.

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 που διοργανώθηκε στο πρώτο lockdown είχε τεράστια επιτυχία. Η σεζόν ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουλίου και η στήριξη του κόσμου ήταν εξαιρετική. Το Automotonews.gr προγραμμάτιζε ήδη την δεύτερη σεζόν, όμως το lockdown μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι πιο πριν.

Το μίνι Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου και μπορείτε να δηλώσετε σήμερα συμμετοχή. Για να το κάνετε, στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, ώστε να μπείτε στη λίστα μας. Προσοχή όμως: Εάν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, οι συμμετοχές θα κλείσουν νωρίς. Επιπλέον, θα περάσετε όλοι από αξιολόγηση μέσα στην εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 10 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Όπως και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1, θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα του Playstation 4 και το παιχνίδι F1 2020. Επιπλέον, οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι μας στο Youtube. To μίνι Πρωτάθλημα θα αποτελείται από 7 αγώνες και ένα πολύ διαφορετικό φόρματ. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται Τετάρτη και Κυριακή.

Για να λάβετε μέρος, πρέπει επίσης να έχετε καλή σύνδεση ίντερνετ, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με άλλους συμμετέχοντες. Η χρήση καλωδίου Ethernet συνιστάται επίσης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Περιμένουμε το μήνυμα σας στη σελίδα μας στο facebook, ώστε να σας καθοδηγήσουμε στα επόμενα βήματα.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής F1 Greek Mini Series

  • Κατοχή Playstation 4
  • Κατοχή F1 2020
  • Συνδρομή PS Plus
  • Καλή σύνδεση στο ίντερνετ

Ακούστε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” για την Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles