spot_img

Verstappen: «Συμβιβάστηκα για την 2η θέση, χαρούμενος με το αποτέλεσμα»

Ο Max Verstappen αν και συμβιβάστηκε για την 2η θέση στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με το μονοθέσιο στους τελευταίους γύρους, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Ο Max Verstappen έκανε μια πολύ δυνατή εμφάνιση στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας, όπου αν και εκκίνησε από την 15η θέση κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Ο Sergio Perez ήταν ο μεγάλος νικητής στην πίστα της Jeddah με την Red Bull Racing να κάνει ξανά το 1-2 στην κορυφή. Ο Verstappen κατάφερε όμως να κλέψει τον επιπλέον βαθμό για τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και είναι στη κορυφή της κατάταξης στο Πρωτάθλημα Οδηγών.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Verstappen υποστήριξε πως ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός.

«Ήταν αρκετά δύσκολο να κερδίσω θέσεις στο grid και η εκκίνηση του αγώνα δεν ήταν εύκολη γιατί δεν είχα καλή πρόσφυση και γλιστρούσα εδώ και εκεί στον πρώτο τομέα της πίστας. Μόλις άρχισα να προσπερνάω τον ένα μετά τον άλλο βρήκα έναν πολύ καλό ρυθμό και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο βάθρο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν. 

Ο Ολλανδός Πρωταθλητής στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου έμεινε εκτός Q3 όταν αντιμετώπισε πρόβλημα στο ημιαξόνιο της RB19. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά στους τελευταίους γύρους του αγώνα και ενώ προσπαθούσε να επιτεθεί στον Perez για τη νίκη δεν μπορούσε να μειώσει τη διαφορά. Όπως τόνισε στη συνέχεια, αποφάσισε να μην ρισκάρει το αποτέλεσμα χάνοντας όλους τους βαθμούς και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί.

«Το πρόβλημα συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ήμουν όμως στη δεύτερη θέση με αρκετή διαφορά οπότε αποφασίσαμε πως το πιο σωστό θα ήταν να μην ρισκάρουμε να πιέσουμε. Συμβιβαστήκαμε με τη 2η θέση που και πάλι ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια δεδομένου που εκκινήσαμε. Τα έδωσα όλα στο τέλος και πήρα τον επιπλέον βαθμό».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles