spot_img

Περίμενε περισσότερα στο Κατάρ ο Rossi

Ο Valentino Rossi ήταν απογοητευμένος μετά το κακό GP Κατάρ, όπου δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις καλές κατατακτήριες σε αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός έκανε μια μέτρια εκκίνηση και γρήγορα έπεσε στις πίσω θέσεις. Η διαχείριση ελαστικών του δεν ήταν τόσο καλή και δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση. Σε ένα σημείο του αγώνα ήταν οριακά στους βαθμούς, μετά από τζαρτζάρισμα με την KTM του Brad Binder. Κάκιστο αγώνα είχε και ο teammate του, Franco Morbidelli, o οποίος τερμάτισε αρκετά πιο πίσω, μην έχοντας ρυθμό.

Διαβάστε επίσης: GP Κατάρ: Vinales από άλλο πλανήτη

Μετά τον αγώνα του Κατάρ, ο Rossi ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος και δεν γνωρίζει τι ακριβώς πηγαίνει λάθος με την Μ1.

Σίγουρα περιμέναμε παραπάνω μετά τις κατατακτήριες, αλλά μετά τους πρώτους γύρους είχα πρόβλημα με τα ελαστικά. Το ξέραμε και από τις χειμερινές δοκιμές. Φαίνεται ότι τα πιέζω πολύ, αν και είναι περίεργο αφού είχαμε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Δεν έκανα τον αγώνα που περίμενα. Το είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα και στην προσομοίωση και στα ελεύθερα, αλλά δεν βρήκαμε λύσεις. Δοκιμάσαμε και το σκληρό πίσω ελαστικό, αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος κι έτσι πήγα με το μαλακό ελαστικό. Όπως είπα, το πρόβλημα είναι με τη φθορά στο πίσω ελαστικό. Κάναμε μια μεγάλη συνάντηση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο γρήγοροι την επόμενη εβδομάδα. Το θετικό είναι ότι κέρδισε η Yamaha. Ο Maverick ήταν εντυπωσιακός κι έκανε φανταστικό αγώνα. Κι ο Quartararo τα πήγε καλά. Αυτό είναι καλό και θα μας βοηθήσει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Rossi πηγαίνει τώρα στον δεύτερο αγώνα του Κατάρ, έχοντας πολλά ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μην χάσετε απόψε στις 20:00μμ την εκπομπή για το MotoGP με την ανάλυση του GP Κατάρ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles