spot_img

Προβληματισμένος Verstappen με το ρυθμό της Red Bull

Ο Max Verstappen εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Άμπου Ντάμπι, υστερώντας σημαντικά σε ρυθμό έναντι της Mercedes.

Το τελευταίο αγωνιστικό τριήμερο στο Yas Marina Circuit δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε η Red Bull. Κατά την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, με αρκετά καλές θερμοκρασίες στο οδόστρωμα, ο Max Verstappen ολοκλήρωσε την διαδικασία στην κορυφή της κατάταξης στο 1:25.009.

Διαβάστε επίσης: GP Άμπου Ντάμπι FP2 – Στην κορυφή ο Hamilton με σημαντικό προβάδισμα

Στο FP2 όμως, ο Ολλανδός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους χρόνους του εντός πίστας και βρέθηκε στην 4η θέση με 0,641s διαφορά από τον πρωτοπόρο Lewis Hamilton.

Ακόμα προσπαθούμε να αναλύσουμε κάποια δεδομένα. Σίγουρα τα πράγματα στις προσομοιώσεις κατατακτηρίων δεν πήγαν όπως θα θέλαμε και ο ρυθμός μας έχει ελλείψεις. Το σημαντικό είναι ότι στην προσομοίωση αγώνα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Ακόμα δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά είμαι σίγουρος πως η διαφορά στο ρυθμό μας με την Mercedes θα είναι μικρή.  

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Οι δυο διεκδικητές οδεύουν ισόβαθμοι στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον 1 επιπλέον βαθμό από τον Verstappen. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, Πρωταθλητής θα αναδειχθεί ο οδηγός της Red Bull έχοντας περισσότερες νίκες.

Το μονοθέσιο είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά μετά τις αλλαγές που κάναμε στο FP2 βελτιώθηκε πολύ. Τώρα απλά μένει να επεξεργαστούμε όλα τα δεδομένα και να δούμε πού μπορούμε να αυξήσουμε την απόδοσή μας. Νιώθω να έχω αρκετή αυτοπεποίθηση, κάναμε κάποιες καλές αλλαγές στο στήσιμο του μονοθεσίου και αύριο θα τα δώσουμε και πάλι όλα.    

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

H δράση συνεχίζεται το Σάββατο στις 12:00 ώρα Ελλάδος με το FP3.

Δείτε τον αγώνα του Snetterton για το Πρωτάθλημα Αντοχής της Asxeto Corsa.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles