spot_img

Στους αγωνοδίκες Verstappen, Bottas και Sainz – Κινδυνεύουν με ποινή (vid)

Οι Max Verstappen, Valtteri Bottas και Carlos Sainz θα δουν τους αγωνοδίκες, καθώς είναι υπό έρευνα για παραβίαση κανονισμών κίτρινης σημαίας στο Q3.

Το δράμα στο GP Κατάρ συνεχίζεται αμείωτο, με τρεις οδηγούς να βρίσκονται υπό εξέταση από τους αγωνοδίκες. Ο Pierre Gasly πάτησε άτσαλα στο κράσπεδο στην έξοδο της στροφής 15 και έσπασε την εμπρός αεροτομή του, με τα θραύσματα να πληγώνουν και το εμπρός δεξί ελαστικό του. Καθώς δεν πρόλαβε να μπει στα pits, ο Gasly σταμάτησε στη μεγάλη ευθεία, με τις κίτρινες σημαίες να εμφανίζονται για λίγα δευτερόλεπτα μόνο.

Διαβάστε επίσης: GP Κατάρ QP – Τρομερός Hamilton διέλυσε τα χρονόμετρα

Οι Valtteri Bottas και Carlos Sainz πέρασαν με τέρμα γκάζι ενώ κυμάτιζε μία κίτρινη σημαία, ενώ ο Max Verstappen βελτίωσε το χρόνο του στο τέλος του Q3 περνώντας από διπλή κίτρινη σημαία. Κατά το παρελθόν, ανάλογα περιστατικά έχουν αποφέρει ποινή τουλάχιστον 3 θέσεων στην εκκίνηση του αγώνα και μένει να δούμε αν θα ισχύσει το ίδιο και τώρα.

Ο Verstappen ενημερώθηκε, μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών, για το τι συνέβη με τον Pierre Gasly και έμεινε ακινητοποιημένος στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού. Ο οδηγός της Red Bull δήλωσε σχετικά:

Άκουσα, μετά τη λήξη της διαδικασίας, πως είχε (Gasly) ζημιά στην εμπρός πτέρυγά του, όμως από τη μεριά μου, ήταν όλα εντάξει.

Ο Verstappen θα συναντήσει τους αγωνοδίκες την Κυριακή στις 12:00 ώρα Ελλάδος, ο Bottas θα ακολουθήσει 30 λεπτά αργότερα, ενώ ο Sainz 15 λεπτά μετά τον οδηγό της Mercedes.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το βίντεο με τις παραβάσεις των τριών οδηγών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles